Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Falck åbner sygeplejeklinik på Femern-byggeplads

Falck åbner sygeplejeklinik på Femern-byggeplads

I forbindelse med byggeriet af Femern Bælt-tunnelen har Falck åbnet en sygeplejeklinik på selve tunnelbyggepladsen øst for Rødbyhavn. Klinikken understøtter det fælles fokus hos tunnelkonsortiet Femern Link Contractors (FLC) og bygherren Femern A/S på forebyggelse af skader og sygdom hos de mange ansatte, der arbejder på byggeriet frem mod åbningen af tunnelen i 2029.
”Det er vigtigt for FLC,

Falck hjælper 5.000 medarbejdere videre i nye jobs

Falck hjælper 5.000 medarbejdere videre i nye jobs

Falck, der driver de landsdækkende kviktestcentrene, har indgået et samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Industri og Horesta om at hjælpe Falcks medarbejdere fra den nationale testindsats godt videre i nye jobs i takt med at testcentrene gradvist lukker frem mod den 6. marts.
Igennem de sidste to år, har Falcks kviktestcentre i Nordjylland, Midtjylland og på Sjælland beskæftiget omkring 5.000 m

Bliv klar til skiferien og undgå de typiske skiskader

Bliv klar til skiferien og undgå de typiske skiskader

Simpel træning kan forebygge de typiske skiskader, der hvert år resulterer i tusindvis af skiskader og ødelagte skiferier. Falcks ekspert i forebyggelse og træning giver her sit bud på, hvordan man igennem styrke-, konditions- og balancetræning minimerer risikoen for de hyppigste skiskader.
Når skiglade danskere drager mod alperne eller fjeldene, så glemmer de desværre alt ofte at forberede kr

Niels Smedegaard ny formand for Falcks bestyrelse

Niels Smedegaard ny formand for Falcks bestyrelse

Valget af Niels Smedegaard som ny og uafhængig formand for sundhedskoncernen Falck fandt sted på bestyrelsesmødet den 27. januar 2022 og betyder, at Peter Schütze nu har givet stafetten videre efter syv år i formandsstolen. Peter Schütze forbliver i Falcks bestyrelse som menigt medlem.
”Gennem en fokuseret indsats har vi med en ny ledelse succesfuldt styrket og professionaliseret Falck og sikre

Stærkt årsregnskab fra Falck for 2021

Stærkt årsregnskab fra Falck for 2021

Både omsætning og driftsresultat steg betydeligt, og der blev taget strategisk vigtige skridt i retning af at udvikle Falck som leverandør af integrerede sundhedsydelser.
Omsætningen i 2021 steg til DKK 15.173 mio. (DKK 12.348 mio.), driftsresultatet før særlige poster m.v. (EBITA) var DKK 1.834 mio. (DKK 675 mio.), og EBITA-marginen steg til 12,1% (5,5%).
Administrerende direktør Jakob Ri

Falcks medarbejdere er i Grønland for at bidrage til at inddæmme coronasmitten.

Falck bidrager til at få coronasmitten under kontrol i Grønland

Falck har indgået en ny aftale med Grønlands regering, Naalakkersuisut, om at teste skoleelever i Nuuk med kviktest for at inddæmme coronasmitten.
I Grønlands hovedstad Nuuk har smittespredningen af coronavirus ifølge de grønlandske myndigheder, været båret af skoleelever. Falck har derfor sendt medarbejdere til Grønland, hvor Falck igennem en målrettet kviktestindsats og systematisk test af e

Falck vinder ambulanceudbud i Region Sjælland

Falck vinder to ud af fire aftaler i Region Sjællands ambulanceudbud. Det betyder, at Falck fortsat vil levere ambulancekørsel i halvdelen af regionen, og at borgerne i de to delområder i Holbæk og Slagelse også efter 1. februar 2024 vil blive hjulpet af Falcks ambulancereddere.

Region Sjælland har netop meddelt, at Falck vinder to ud af fire delaftaler efter en offentlig og planlagt udbuds

Falck frasælger sin vejhjælpsforretning i Sverige, Norge, Finland, Estland og Litauen

Falck frasælger sin vejhjælpsforretning i Sverige, Norge, Finland, Estland og Litauen

Som en del af en langsigtet strategi om at udvikle sig som en integreret sundhedsforretning har Falck i dag solgt sin vejhjælpsforretning i Sverige, Norge, Finland, Estland og Litauen til Gjensidige Forsikring i Norge. Transaktionen omfatter ikke Falcks vejhjælpsforretning i Danmark.

Efter at have drevet vejhjælpsforretning i mere end 70 år i Norge og Sverige og mere end 25 år i Finland, sk

Tor Lønnum

Tor Lønnum stopper som Group CFO i Falck

Falcks CFO Tor Lønnum har fået nyt job udenfor Falck og forlader derfor sundheds- og redningskoncernen til maj næste år. Han fortsætter i rollen indtil udgangen af april 2022.

Falck sætter AI og droner på agendaen under statsbesøg i Berlin

Falck sætter AI og droner på agendaen under statsbesøg i Berlin

Som førende leverandør af sundhedsydelser, og blandt verdens mest avancerede ambulancetjenester, deltager Falck i royalt statsbesøg i Berlin om bæredygtighed. Falck bidrager med visioner for fremtidens ambulancer og perspektiver for brugen af droner og kunstig intelligens i sundhedssektoren.
Rammen for statsbesøget er for Falcks vedkommende bæredygtighed i sundhedssektoren, der er et vigtigt po

Falck gør det lettere at få lægehjælp i ydertimerne

Falck gør det lettere at få lægehjælp i ydertimerne

Danskerne efterspørger i stigende grad fleksible sundhedstilbud, og derfor lancerer Falck nu en ny række sundhedsydelser under navnet Falck Sundhedshjælp. De nye sundhedsydelser vil gøre det nemmere at få hurtig hjælp og behandling hos læger, sygeplejersker, psykologer, kiropraktorer og fysioterapeuter.
Danskerne er blevet mere optagede af deres sundhed. Alene i år er Falcks salg af sundhedsyde

Vis mere