Gå til indhold
Falck gør det lettere at få lægehjælp i ydertimerne

Pressemeddelelse -

Falck gør det lettere at få lægehjælp i ydertimerne

Danskerne efterspørger i stigende grad fleksible sundhedstilbud, og derfor lancerer Falck nu en ny række sundhedsydelser under navnet Falck Sundhedshjælp. De nye sundhedsydelser vil gøre det nemmere at få hurtig hjælp og behandling hos læger, sygeplejersker, psykologer, kiropraktorer og fysioterapeuter.

Danskerne er blevet mere optagede af deres sundhed. Alene i år er Falcks salg af sundhedsydelser til de danske forbrugere vokset med 71 procent. Og en ny befolkningsundersøgelse, som Falck har foretaget via Epinion, viser at 43 procent af danskerne er interesserede i at købe sundhedsydelser som lægehjælp, fysioterapi og psykologhjælp som supplement til de offentlige ydelser.

Derfor går Falck nu i luften med nye sundhedsydelser, der giver adgang til en sundhedslinje, til online lægehjælp, også i weekender og i ydertimerne på hverdage, til sundhedsfaglige specialister som fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer og til akutkørsel. Der er også mulighed for at få gennemført et årligt helbredstjek.

”Vi vil gøre det mere tilgængeligt og nemmere for danskerne at få hjælp til deres sundhed. Uanset om det drejer sig om fysiske skavanker eller mental sundhed. Hurtig afklaring og behandling kan spare familier for unødig bekymring og være en hjælp i en travl hverdag. Vi har på mange måder et fantastisk sundhedsvæsen i Danmark. Falck Sundhedshjælp er et supplement, der kan give ekstra tryghed og fleksibilitet,” siger Michala Fischer-Hansen, der er direktør for Falck Assistance.

Tilgængelig sundhedshjælp kan være forebyggende
Godt halvdelen af danskerne ønsker i nogen grad eller meget høj grad adgang til lægehjælp i ydertimerne, viser undersøgelsen fra Epinion. Netop den tilgængelighed imødekommes med Falck Sundhedshjælp.

”Den moderne families behov er markant anderledes i dag, og mange får ikke prioriteret tiden til at søge hjælp, hvis de oplever gener eller begyndende symptomer på sygdom. I værste fald kan konsekvensen være, at nogle ikke får gjort noget ved deres symptomer, før de udvikler sig og bliver mere alvorlige. Det forsøger vi at imødekomme med Falck Sundhedshjælp, hvor man kan kontakte Falck med alle former for sundhedsrelaterede spørgsmål, og dermed kan dette forhåbentligt være med til at forebygge sygdom eller undgå at det udvikler sig til noget større,” siger Michala Fischer-Hansen.

I tråd med strategi
De nye sundhedsydelser ligger i tråd med Falcks strategi om at udvikle Falck som en integreret sundhedsforretning med dedikerede sundheds- og arbejdsmarkedsydelser til private, det offentlige og erhvervslivet. Falck tilbyder allerede en række sundhedsydelser til private – herunder sundhedssikring, sygetransport og førstehjælp – og har også en større forretning indenfor medarbejdersundhed i Danmark, Norge og Sverige.

Falck Sundhedshjælp er tilgængelig fra den 2. november.

Læs mere på https://www.falck.dk/sundhedshjaelp/

Fakta om Falcks sundhedsspecialister

  • Falck foretager + 250.000 fysiske og psykiske behandlinger om året
  • Falck har + 6.400 professionelle behandlere i landsdækkende netværk
  • Falck har +100 års erfaring med sundhed og at hjælpe mennesker

Kategorier


Om Falck

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 30 lande og har omkring 27.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale