Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Falck anker kendelse om konkurrenceforhold

Konkurrencerådet har truffet afgørelse i en sag om Falcks ageren i forbindelse med ambulanceudbuddet i Region Syddanmark i 2014. Konkurrencerådet konkluderer, at Falck overtrådte konkurrenceloven i forbindelse med overdragelsen af en ambulancekontrakt til det hollandske selskab BIOS.
Falck undskyldte den 29. juni 2018 offentligt for dele af sin ageren i forbindelse med udbuddet. Virksomheden le

​Falck genvinder aftale med Østsjællands Beredskab

​Falck genvinder aftale med Østsjællands Beredskab

​Falck har i mange år været leverandør til beredskabet i Greve, Høje Taastrup, Ishøj, Vallensbæk, Solrød og Stevns – de seneste år i regi af Østsjællands Beredskab. Nu har Falck indgået en ny 8-årig aftale om løsning af brandopgaven i seks kommuner.

​138 nye Falck-biler forbedrer vejhjælpen

​138 nye Falck-biler forbedrer vejhjælpen

Det går godt i Falck Assistance, og det kommer kunderne til gode med nye køretøjer, der vil give hurtigere køreture, kortere telefonopkald og kompetenceløft til redderne

"Vi er stolte over opkøbet af Alviva, som vil tilføre nye kompetencer og styrker til Previas landsdækkende virksomhed," siger Carina Reidler, direktør for Previa.

Falck skal levere sundhedsløsninger til Volvo-koncernen

​Previa, som er et selskab i Falck-koncernen, udvider sin virksomhed gennem en partnerskabsaftale med Volvo-koncernen. Som en del af aftalen overtager Previa Volvos interne medarbejder-sundhedstjeneste, Alviva, og bliver leverandør af medarbejder-sundhedstjenester til Volvo-koncernen i Sverige.

Et mere fokuseret Falck fortsætter sin turnaround og forbedrer indtjeningen

Et mere fokuseret Falck fortsætter sin turnaround og forbedrer indtjeningen

Virksomheden forbedrede indtjeningen yderligere ved at gøre forretningen mindre kompleks, forbedre effektiviteten og implementere globale forretningsmodeller. Det rapporterede driftsresultat var dog påvirket væsentligt af engangsposter i forbindelse med den igangværende turnaround.

Falck Healthcare får ny direktør

Falck Healthcare får ny direktør

​Anette Damgaard er blevet udnævnt til adm. direktør i Falck Healthcare. Hun påtager sig det nye ansvar sideløbende med sin rolle som chef for Falck Healthcare i Danmark .

Vis mere