Gå til indhold
​138 nye Falck-biler forbedrer vejhjælpen

Pressemeddelelse -

​138 nye Falck-biler forbedrer vejhjælpen

Det går godt i Falck Assistance, og det kommer kunderne til gode med nye køretøjer, der vil give hurtigere køreture, kortere telefonopkald og kompetenceløft til redderne

De fleste kan godt lide at få ny bil, særligt når det er en bil, der kan lidt ekstra, og måske endda er bedre end den gamle. Sådan er det også i Falck, hvor man er meget tilfredse med, at vognparken er ved at blive opgraderet betragteligt. 138 nye, røde vejhjælpsbiler med det karakteristiske Falck-logo på siden kommer på gader og veje fra næste år.

- Personligt er jeg rigtig glad for, at vi kan betjene vores kunder langt bedre i fremtiden. Det er vigtigt for os at få en standardiseret vognpark, så alle vogntyper i princippet kan løse alle slags opgaver. Kunderne kan få bedre og hurtigere hjælp, når vi standardiserer køretøjerne, og det dermed er den nærmeste bil, der kan komme til hjælp, forklarer Lars Vester Pedersen, der er Executive Vice President i Falck Assistance Nordic.

- På vagtcentralen behøver de fremover ikke at vente på et specifikt køretøj bliver ledigt eller “gemme” køretøjer til særlige opgaver. De kan i stedet fokusere på at minimere kørslen hen til kunden. Det er godt for alle.

Satser på vejhjælp i fremtiden
Den store investering i nye køretøjer kommer efter en periode, hvor det er gået rigtig godt i Falck Assistance, der oplever fremgang på flere områder.

- Investeringen i nye køretøjer er en stor gevinst for Falck Assistance og vores kunder. Det vidner om, at vi i Falck også satser på vejhjælp i fremtiden, siger Lars Vester Pedersen, der har set frem til at fortælle om den store investering.

- Jeg glæder mig over, at vi kan give vores reddere de nye biler, som de har efterspurgt, siger han og fremhæver, at mere standardiserede køretøjer også betyder, at assistanceredderne vil få et kompetenceløft, så de kan betjene alle slags opgaver for kunderne.

Det er MAN Truck & Bus, der skal levere de nye køretøjer til Falck.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Falcks kommunikationsafdeling på tlf. 7022 0307 

Emner

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 35 lande og flere end 32.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07