Gå til indhold
Falck Healthcare får ny direktør

Pressemeddelelse -

Falck Healthcare får ny direktør

Anette Damgaard er blevet udnævnt til adm. direktør i Falck Healthcare. Hun påtager sig det nye ansvar sideløbende med sin rolle som chef for Falck Healthcare i Danmark og vil referere direkte til Falck Healthcares bestyrelse.

“Siden Anette Damgaard begyndte i februar, har hun arbejdet ihærdigt på en turn-around i den danske del af healthcare-forretningen. Den er stadig udfordret, men i dag har vi klarhed over udfordringerne og en stærk plan for at fastholde og forbedre Falck Healthcare i Danmark,” siger Jakob Riis, der er bestyrelsesformand i Falck Healthcare og CEO i Falck.

”Vi tilbyder sundhedsydelser til mere end tre millioner mennesker i Norden. Vores forretning er baseret på stærke, individuelle enheder i Sverige, Norge og Danmark, men vi ser også synergier i over tid at integrere vores forretning yderligere. Anette Damgaard og hendes nordiske ledelsesteam vil udfolde dette potentiale og sikre nordisk lederskab samt fortsætte med at udvikle en forretning, som giver stor værdi til kunderne, yder de bedste behandlinger til klienterne og er en fantastisk arbejdsplads.”

Høje standarder
I de seneste år har Anette Damgaard arbejdet med Falck Healthcare både som kunde og leverandør. Før hun kom til Falck var hun direktør for Privathospitalet Mølholm, og tidligere har hun været direktør for jura og sundhed i pensionsselskaberne PFA og Skandia samt sundhedspolitisk chef i Dansk Erhverv.

”Falck Healthcare har spillet en afgørende rolle i udviklingen af høje standarder inden for medarbejdersundhed i Norden, og det afspejler sig i vores stærke markedsposition. Fremadrettet skal vi fastholde og hele tiden styrke forretningen som et supplement til det offentlige sundhedssystem, og vi skal fortsætte den datadrevne udvikling af hurtig og målbar afhjælpning af arbejdspladsrelateret sygdom,” fortæller Anette Damgaard.

Hun tiltræder sin nye stilling med det samme.


Om Falck Healthcare
Falck Healthcare tilbyder sundhedsydelser til mere end tre millioner mennesker i Norge, Sverige og Danmark. Virksomheden opererer i Sverige under navnet Previa, som er den største udbyder af firmasundhedsordninger med mere end 1,1 million abonnenter. I 2017 gennemførte Falck Healthcare mere end en million fysiske og psykiske behandlinger.

Falck Healthcares kunder er forsikrings- og pensionsselskaber og private virksomheder, hvor man tilbyder sundhedsordninger til kunder og medarbejdere. Services er konsultation, visitation og vejledning via callcentre samt fysisk og psykisk behandling. Gennem sundhedsordninger hjælper Falck Healthcare med at reducere omkostninger i forbindelse med arbejdspladsrelateret sygdom og manglende arbejdsdygtighed. 

For yderligere information kontakt Falcks presseafdeling på telefon 70 22 03 07.

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 35 lande og flere end 32.000 medarbejdere.

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07