Gå til indhold
Region Midtjylland har forlænget aftalen om ambulance og liggende sygetransport til 2021.
Region Midtjylland har forlænget aftalen om ambulance og liggende sygetransport til 2021.

Nyhed -

Region Midtjylland forlænger aftale med Falck til 2021

Region Midtjylland har forlænget aftalen om ambulancekørsel og liggende sygetransport med Falck, som vil levere ambulancekørsel og liggende sygetransport i regionen frem til 30. november 2021.

Region Midtjylland benytter sig af en option i den eksisterende kontrakt, og forlængelsen på 24 måneder er den maksimale periode, der kan forlænges. Kontrakten fortsætter i øvrigt på uændrede vilkår.

Tryghed for borgerne
Formand for regionsrådet i Region Midtjylland, Anders Kühnau (A), er meget tilfreds med aftalen.

- Med forlængelse af de eksisterende aftaler sikrer vi god kontinuitet og maksimal tryghed for borgerne. De kan fortsat regne med at få den bedste mulige hjælp, både hvis de bliver kritisk syge eller kommer alvorligt til skade og hvis de får behov for at blive kørt med en liggende sygetransport mellem hospitalerne som led i behandlingen, siger Anders Kühnau.

Godt samarbejde

Jørgen Mieritz, direktør for Falck Ambulance Danmark, glæder sig over Region Midtjyllands beslutning om at forlænge den eksisterende aftale.

- Vi har et godt samarbejde med Region Midtjylland om ambulancetjeneste og liggende sygetransport. Det glæder mig derfor meget, at det samarbejde skal fortsætte frem til udgangen af 2021, siger Jørgen Mieritz.

Falck leverer dagligt 54 ambulancer og 28 liggende sygetransporter i Region Midtjylland. 

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale