Gå til indhold
Falck skal fortsat assistere passagerer med nedsat mobilitet i Københavns Lufthavn

Nyhed -

Falck skal fortsat assistere passagerer med nedsat mobilitet i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn og Falck har underskrevet en kontrakt angående service til passagerer med nedsat mobilitet (PRM). De næste tre år skal Falck hjælpe passagerer med nedsat mobilitet, fra det øjeblik de ankommer til Københavns Lufthavn, til når de sidder på deres plads i flyet, eller den anden vej.

Jørgen Mieritz, Senior Vice President, Falck Ambulance Danmark, siger:

- Vi er stolte over fortsat at skulle assistere passagerer med nedsat mobilitet i Københavns Lufthavn, som er en af Europas førende lufthavne og Nordeuropas travleste. Det handler om at give top service til disse passagerer hele vejen gennem lufthavnen. Vi hjælper dem gennem check-in og bagageaflevering, security og paskontrol og hele vejen til deres plads i flyet. Og når de ankommer, følger vi dem fra flyet og til det sted, hvor de kan rejse videre med tog, bus, bil eller taxi.

Falck har omkring 160 medarbejdere i Københavns Lufthavn. Disse medarbejdere taler omkring 30 forskellige sprog, så Falck kan ringe til en kollega, der taler et bestemt sprog, hvis der er behov for det. Derudover benytter Falck en række specialkøretøjer i Københavns Lufthavn, deriblandt 15 elektriske biler, omkring 80 kørestole og et antal specielle liftbusser.

Falck har haft ansvar for PRM-service i Københavns Lufthavn siden 2008 og vandt den nye kontrakt i et åbent udbud.

Emner

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale