Gå til indhold

Nyhed -

Jan F. Steenhard forlader Falck Healthcare

Executive Vice President Jan F. Steenhard er en af Falck Healthcares grundlæggere og var virksomhedens første CEO. Siden 2001 har han fået virksomhedens omsætning til at vokse fra 35 mio. kr. til 2,8 mia. kr. mens der er tilføjet nye services og datterselskaber til forretningen. Falck Healthcare er i dag markedsledende på det voksende nordiske marked for medarbejdersundhed. Virksomheden leverer årligt mere end 1.000.000 fysiske behandlinger og 200.000 timers psykologisk rådgivning.

Jan F. Steenhard siger:

- Det har været en spændene rejse og en sand fornøjelse at arbejde med meget dygtige og engagerede mennesker. Vores mission var at føre Falck Healthcare til en markedsførende position, og det lykkedes vi med. Nu har vi begyndt en rejse, hvor fokus er på optimering af forretningen for at bevare og udvikle vores markedsledende position. Vi har et fantastisk hold på plads i ledelsen, og derfor har jeg ro i sindet, når jeg overdrager faklen til Falck Healthcares nye ledelse. 

Group CEO og president Jakob Riis siger:

- Jeg vil gerne takke Jan F. Steenhard for hans meget store bidrag til Falck. Han har været en pioner på Healthcare-markedet og han overdrager en virksomhed med et betydeligt fodfæste i Norden. Jan F. Steenhard har udlevet Falcks værdier og opnået de mål, som blev sat. Nu fokuserer vi på at styrke kerneforretningen og på at skærpe vores konkurrencedygtige profil. Jeg har nydt at arbejde sammen med Jan F. Steenhard og jeg respekterer til fulde hans ønske om at forfølge muligheder uden for Falck.

Jakob Riis overtager rollen som midlertidig EVP for Falck Healthcare indtil der er udpeget en ny EVP. Jan F. Steenhard har sagt ja til at støtte Jakob Riis i Falck Healthcares overgang til at være en fokuseret udbyder af medarbejdersundhed.


For yderligere information, kontakt venligst Falcks presseafdeling på 7022 0307

Om Falck Healthcare

Falck Healthcare er Skandinaviens største private leverandør af sundhedsydelser til arbejdsmarkedet. Falck Healthcare dækker flere end 3 mio. mennesker i Danmark, Norge og Sverige og gør det nemt for virksomheder og organisationer at sikre sine medarbejdere et længere, sundere og bedre arbejdsliv.

Emner

Kategorier

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale