Gå til indhold
Anette Damgaard bliver Vice President for Falck Healthcare i Danmark

Nyhed -

Anette Damgaard bliver Vice President for Falck Healthcare i Danmark

Anette Damgaard tiltræder 1. februar 2018 den nye rolle som Vice President for Falck Healthcare i Danmark. Hun vil ligeledes indgå i den nordiske ledergruppe for ”employee healthcare”. Anette Damgaard er 49 år og uddannet cand. Jur. Hun har senest været direktør for Mølholm Privathospital. Desuden har hun tidligere været juridisk- og sundhedsdirektør hos PFA og Skandia og sundhedspolitisk chef i Dansk Erhverv.

Den første store opgave for Anette Damgaard bliver at stå i spidsen for sammenlægningen af Falck Healthcare i Danmark og Quick Care. Ambitionen bag sammenlægningen er at blive en endnu stærkere aktør inden for sundhed i joblivet.

EVP for Falck Healthcare, Jan Steenhard glæder sig over at Anette Damgaard har valgt at komme til Falck.

- Anette har den rette profil til opgaven og hun er et meget stærkt kort i branchen. Jeg er sikker på, at vi i hende har fundet den helt rigtige leder i forhold til sammenlægningen af de to centrale områder i Danmark.”

Anette Damgaard har stor respekt for Falck og ser ligeledes frem til at indlede samarbejdet.

- Falck er en privat sundhedsleverandør, som jeg har stor respekt for. Den respekt er grundlagt gennem mine relationer til Falck, både som konkurrent og kunde. Falck Healthcare rummer et stort potentiale, som jeg vil arbejde på at forløse”, siger Anette Damgaard.

Kontakt vores pressetjeneste for mere information: +45 7022 0307.

Emner

Kategorier

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale