Gå til indhold
Miguel Buxó ny General Counsel hos Falck

Nyhed -

Miguel Buxó ny General Counsel hos Falck

Miguel Buxó tiltræder som General Counsel og medlem af Executive Management hos Falck den 1. juni 2018.

Miguel Buxó kom til Falck som Head of Legal i marts 2015. Han har en Master of Law fra Universitetet i Barcelona og Fordham University, New York, og har arbejdet hos førende internationale advokatfirmaer som Cuatrecasas i Barcelona, Skadden Arps i London, Uria Menendez i Madrid og Kromann Reumert i København. Før han kom til Falck, var han Head of Legal Wind Power hos DONG Energy (Ørsted).

Jakob Riis, CEO i Falck, udtaler:

”Miguel Buxó har haft en bemærkelsesværdig karriere hos førende advokatfirmaer og store danske virksomheder. Det er utrolig værdifuldt at have en international ekspert som Miguel i vores organisation, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med ham i Executive Management.”

Miguel Buxó udtaler:

”Det er en stor ære og mulighed for mig at overtage jobbet som General Counsel i Falck. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Executive Management-teamet og fortsætte Legal-teamets arbejde med at sikre, at vi støtter forretningen og Falcks transformation bedst muligt.

Miguel Buxó tager over fra Thomas Hinrichsen, som har valgt at forlade Falck til fordel for en stilling som General Counsel hos Copenhagen Infrastructure Partners.

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale