Gå til indhold
Jakob Riis
Jakob Riis

Nyhed -

Jakob Riis bliver ny administrerende direktør i Falck

Bestyrelsen i Falck A/S har i dag udnævnt Jakob Riis (50 år) til ny administrerende direktør i Falck. Jakob Riis tiltræder stillingen den 1. maj 2017.

”Jeg er meget glad for at kunne præsentere Jakob Riis som ny administrerende direktør. Han har alle de kvaliteter og kompetencer, som Falck har brug for til at skabe et solidt udgangspunkt for fremtiden. Hans lederegenskaber er i verdensklasse, han har vist at han kan eksekvere og levere en ambitiøs og profitabel vækstagenda, og han har en stærk international baggrund. Han kommer fra en verden hvor det også handler om mennesker og om at forbedre – eller endda redde – liv,” siger Peter Schütze, bestyrelsesformand i Falck.

Falcks kommende administrerende direktør blev ansat i Novo Nordisk i 1996 og har siden 1. september 2016 været Executive Vice President North America.

Jakob Riis er formand for Copenhagen Institute of Interaction Design og medlem af bestyrelsen i ALK-Abellò. Han er forstkandidat fra Landbohøjskolen og har desuden en ph.d. i økonomi og statistik fra Københavns Universitet.

“Falck er godt på vej mod at blive et globalt selskab, men vil altid være et nærmest ikonisk selskab med dybe rødder i Danmark. Jeg er meget motiveret af Falcks værdier og mission og ser frem til at lede selskabet gennem en transition, hvor vi vil stile efter at sætte nye standarder inden for alle vores forretningsområder. Jeg glæder mig til at bygge en stærk fremtid for hele Falck, vores kunder, partnere og ejere,” siger Jakob Riis

For yderligere oplysninger kontakt venligst Falck på pressetelefonen: 7022 0307.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale