Gå til indhold

Nyhedsarkiv

​Falck gør flere testcentre klar til gratis lyntest

​Falck gør flere testcentre klar til gratis lyntest

De danske regioner har bedt Falck om at sætte alle sejl til for at gøre klar til lyntest til danskerne som et supplement til det offentliges testcentre. Allerede fra lørdag morgen vil Falck tilbyde gratis test fra de eksisterende 12 testcentre landet over.

Falck arbejder for at tidoble antallet af test og åbne nye testcentre

Falck arbejder for at tidoble antallet af test og åbne nye testcentre

Sundhedsmyndighederne har i dag introduceret hurtigtest som værktøj imod fortsat udbredelse af Covid-19 smitte. Myndighederne beder samtidig private leverandører tage del i den danske testindsats. Falck har i flere uger arbejdet med planer for at kunne tidoble antallet af daglige tests fra sine testcentre. Planerne bliver nu iværksat.

Falck vinder udbud om ambulancer til Region Midt

Falck vinder udbud om ambulancer til Region Midt

​Falck fortsætter som leverandør af ambulancetjenester til Region Midt, når den nuværende udbudsperiode udløber i november 2021. Falck har vundet tre ud af tre mulige delområder i konkurrence med to andre private leverandører. Dermed skal Falck fremover levere flere end 40 ambulance- og QPTS-beredskaber til regionen, og borgerne i Midt- og Vestjylland vil fortsat blive betjent af Falck.

Falck stabiliserede den finansielle udvikling og  leverede et solidt resultat i tredje kvartal

Falck stabiliserede den finansielle udvikling og leverede et solidt resultat i tredje kvartal

​Falck leverede et forbedret resultat i tredje kvartal 2020. En række besparelsestiltag gennemført i juni 2020 samt lavere opstartsomkostninger på ambulancekontrakter i flere lande gav en øget profitabilitet og en overskudsgrad (EBITA-margin) på 6,6%. I alle markeder leverede Falck betydelig støtte til de nationale sundhedssystemer, som er under pres på grund af Corona-epidemien.

Falck med ny ambition: Paramedicinere  i bemandede droner skal redde flere liv

Falck med ny ambition: Paramedicinere i bemandede droner skal redde flere liv

​Falck vil gøre bemandede droner til en integreret del af sin brand- og ambulancetjeneste. Målsætningen er, at de første borgere inden 2025 bliver behandlet af paramedicinere, der flyver i droner. Næste fase går ud på at opnå konkrete erfaringer med, hvordan droner kan integreres i særlige situationer.

​Falck vinder international designpris

​Falck vinder international designpris

Falck er blevet tildelt en International Design Excellence Award for vores globale innovationsstrategi, som sætter rammen for fremtidige innovationsprojekter.

Falck skal fortsat slukke brande i Køge

Falck skal fortsat slukke brande i Køge

​Brand- og redningsopgaven i Køge Kommune vil også i fremtiden blive varetaget af Falck. ETK Brand og Redning har tilkendegivet, at der er truffet beslutning om at videreføre samarbejdet med Falck på brandslukningsområdet, når den nuværende kontrakt udløber ved årsskiftet.

​Falck vinder hidtil største kontrakt i Tyskland

​Falck vinder hidtil største kontrakt i Tyskland

Fra 1. februar 2021 skal Falck levere redningstjenester i Görlitz-distriktet i Sachsen. Dermed leverer Falck ambulancetjeneste i syv ud af delstatens 11 redningsdistrikter, der bl.a. inkluderer byerne Dresden og Leipzig. Med den nye kontrakt står Falck for driften af omkring hver femte ambulance i Sachsen.

Falck viste sin operationelle styrke under COVID-19

Falck viste sin operationelle styrke under COVID-19

Falck har i dag offentliggjort regnskabet for 2. kvartal 2020. Kontraktudløb og lavere efterspørgsel på grund af COVID-19 lagde pres på virksomhedens aktivitetsniveau og dermed på omsætning og driftsresultat.

Vis mere