Gå til indhold
​Falck vinder international designpris

Pressemeddelelse -

​Falck vinder international designpris

Falck er blevet tildelt en International Design Excellence Award for vores globale innovationsstrategi, som sætter rammen for fremtidige innovationsprojekter.

International Design Excellence Awards er en af de ældste og mest prestigefyldte designpriser i verdenen og gives i anerkendelse af produkter og serviceydelser, som fremmer, inspirerer og driver branchen fremad. Siden prisens oprettelse har hovedformålet med International Design Excellence Awards været at identificere og hylde det ypperste inden for fremragende design.

I år har den internationale dommerkomite bedømt ansøgningerne ud fra niveauet af innovation samt nytteværdien for brugerne og samfundet. Falck er en ud af to deltagere, der bliver tildelt vinderprisen i kategorien strategidesign. Med tildelingen af prisen træder Falck ind i rækken af globale prisvindere, som indbefatter selskaber som Google, Apple, GE, Phillips og Unicef.

Falcks globale innovationsstrategi skal udstikke retningslinjer for kommende innovationstiltag med udgangspunkt i at ”redde liv samt forbedre livskvalitet”. Strategien beskriver og definerer løsningsforslag inden for fire områder, som danner rammen om fremtidige projekter:

1. Afhjælpe i kritiske situationer
Vi undersøger mulighederne for at lindre smerte og afhjælpe skadelige virkninger i kritiske sygdomsforløb og situationer

2. Forbedre plejeforløb
Vi undersøger mulighederne for at styre og koordinere gennem et målrettet plejeforløb

3. Muliggøre lige adgang
Vi undersøger mulighederne for at levere tilgængelig pleje til forskellige befolkningsgrupper

4. Opbygge stærke fællesskaber
Vi undersøger mulighederne for at øge bæredygtig sundhedsplejeindsats i dagligdagen

Der er allerede igangsat innovationsprojekter inden for ovennævnte områder.

“Vi er stolte over at modtage denne pris, som er en stor anerkendelse af, at vores nye innovationstiltag er af en kaliber i verdensklasse. Som aktør inden for akutberedskab og sundhedspleje er det vores pligt at tage vare på menneskeliv både i dag og i morgen, og vores innovationsstrategi lægger fundamentet for fremtidens services,” siger administrerende direktør Jakob Riis.

“Innovationsstrategien gør det muligt for os at foretage et selektivt valg i det arbejde, vi udfører. Løsningsforslagene er blevet identificeret ud fra grundige og kvalitative undersøgelser hos patienter og eksperter i adskillige lande og afspejler nogle af de største udfordringer folk står overfor i dag, når det drejer sig om deres helbred,” udtaler Eilidh Dickson, Falcks Innovation Director.

Kategorier


Om Falck
Vi er optagede af menneskers velvære og udmærker os ved at redde og forbedre livet for folk i nød. Dette har gjort Falck internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare.

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og har omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07