Gå til indhold
​Falck vinder hidtil største kontrakt i Tyskland

Pressemeddelelse -

​Falck vinder hidtil største kontrakt i Tyskland

Fra 1. februar 2021 skal Falck levere redningstjenester i Görlitz-distriktet i Sachsen. Dermed leverer Falck ambulancetjeneste i syv ud af delstatens 11 redningsdistrikter, der bl.a. inkluderer byerne Dresden og Leipzig. Med den nye kontrakt står Falck for driften af omkring hver femte ambulance i Sachsen.

I den nye aftale med Görlitz indgår ambulancedrift, liggende patienttransport, lægebiler og katastrofeberedskab. Falck har vundet udbuddet med sit „Kvalitets- og Innovationskoncept“ skræddersyet til kontrakten. Konceptet tilsikrer bl.a. hurtigere responstid, forbedret patientkomfort og sikkerhed igennem en ny forbedret ambulancebåre og et effektivt kastrastrofeberedskab.

”Vi er yderst tilfredse med at forsætte vores vækst i Sachsen og ser frem til at levere redningstjenester i Görlitz fra februar 2021. I udbuddet lagde kunden særlig vægt på en lang række kvalitets- og innovationsparametre, hvor Falck beviste vi kan levere en høj kvalitet krydret med innovative løsninger til en konkurrencedygtig pris," siger Lars Tue Toftild, administrerende direktør for Falck i Tyskland.

Kontrakten gælder i fem år med mulighed for en forlængelse på to år. Med kontrakten fortsætter Falck Tyskland med at levere en solid organisk vækst som over de senest 4 år har øget aktiviteten med 50%.

Om Falck Tyskland

Falck er aktiv i mere end halvdelen af de elleve redningstjenesteområder i Sachsen med 15 redningsstationer og 400 ansatte.

Virksomheden er den største private redningstjenesteudbyder i Tyskland. Omkring 2.500 ansatte udfører redningstjenester på over 60 stationer i syv føderale stater. Med mere end 450 udrykningskøretøjer leverer Falck Tyskland hvert år over 500.000 udrykninger og patienttransporter.

Kategorier


Om Falck
Vi er optagede af menneskers velvære og udmærker os ved at redde og forbedre livet for folk i nød. Dette har gjort Falck internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare.

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og har omkring 30.000 medarbejdere.

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07