Gå til indhold
Falck vinder udbud om ambulancer til Region Midt

Pressemeddelelse -

Falck vinder udbud om ambulancer til Region Midt

Falck fortsætter som leverandør af ambulancetjenester til Region Midt, når den nuværende udbudsperiode udløber i november 2021. Falck har vundet tre ud af tre mulige delområder i konkurrence med to andre private leverandører. Dermed skal Falck fremover levere flere end 40 ambulance- og QPTS-beredskaber til regionen, og borgerne i Midt- og Vestjylland vil fortsat blive betjent af ambulancereddere fra Falck.

Adm. direktør og CEO Jakob Riis siger:

”Vi er glade for fortsat at levere avancerede sundhedsydelser til borgerne i Region Midt. De danske ambulancetjenester er internationalt set på et højt kvalitetsniveau. Vi er stolte over den service, vi sammen med vores kunder har udviklet og hver dag leverer til danskerne. Region Midt og andre danske regioner er for os oplagte samarbejdspartnere i udviklingen af de sundhedsydelser, som ambulancetjenester i fremtiden vil tilbyde.”

For Falck er udbuddet i Region Midt kulminationen på flere års arbejde med at optimere for et tocifret millionbeløb og med at udvikle kvaliteten i de ambulancer, som nu skal leveres til Region Midt. Falck tilbyder som noget nyt bl.a. en nyudviklet ambulancebåre og en nyindretning af bårerummet, der er state of the art inden for både patientsikkerhed og arbejdsmiljø.

I udbudsprocessen tilbød Falck samlet set det bedste bud vurderet ud fra kvalitet og pris blandt de tre tilbudsgivere.

De danske ambulanceaftaler er for Falck vigtige, fordi virksomheden har udviklet nogle af verdens førende ambulancetjenester i sit hjemmemarked i samarbejde med de danske regioner. Den fortsatte udvikling af nogle af verdens bedste ambulancer er således et vægtigt argument, når Falck eksporterer og indgår ambulancetjenester med kunder i udlandet. Falck forhandler i disse måneder en aftale om ambulancetjeneste til 1,6 mio. borgere i San Diego (USA) og igangsætter til nytår sin hidtil største enkeltkontrakt på tyske ambulancer i den tyske by Görlitz.

Kategorier


Om Falck
Vi er optagede af menneskers velvære og udmærker os ved at redde og forbedre livet for folk i nød. Dette har gjort Falck internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare.

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07