Gå til indhold
Falck i Randers får CSR-certifikat for arbejde med udsatte unge

Nyhed -

Falck i Randers får CSR-certifikat for arbejde med udsatte unge

Falck i Randers blev i fredags tildelt et CSR-certifikat fra Randers Kommune for stationens arbejde med udsatte unge. Arbejdet indebærer, at utilpassede drenge og piger får praktikmuligheder, jobtræning og afklaring omkring deres fremtid på arbejdsmarkedet.

Med områdeleder Bjarne Jørgensen, udrykningsleder Brian Lund og koordinator og mentor Susanne Kolstrup i spidsen, modtog Falck-stationen i Randers fredag eftermiddag CSR-certifikatet fra Randers Kommune. Prisen blev overrakt af borgmester Claus Omann Jensen som anerkendelse for det store stykke arbejde, der dagligt udføres for at skabe tryghed og trygge rammer for unge mennesker, der på den ene eller anden måde har behov for en tryg hverdag.

I 10 år har stationen engageret sig i at arbejde med udsatte unge med henblik på at bryde den negative sociale arv og tilbyde støtte til de unges integration på arbejdsmarkedet. Det indebærer en stor rummelighed og forståelse for den enkelte unge, hvor der tages hensyn til individuelle ressourcer og behov.

De unge får blandt andet mulighed for at modtage undervisning i en skolestue på stationen, der skal gøre det lettere for dem senere at finde vej ind i uddannelsessystemet. Derudover stilles der en mentor til rådighed alle ugens dage, som støtter de unge i deres arbejde såvel som personlige udvikling.

50 unge har siden 2007 været igennem stationen.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale

Brandstationen i Tørring er blandt de fire nye stationer, som Falck tog i brug ved indgangen til 2018.

Falck tager nye brandstationer i brug til 10-årig kontrakt

Falck har indgået 10-årig aftale med Sydøstjyllands Brandvæsen. I den forbindelse har Falck overtaget brandstationerne i Hedensted, Klakring, Hornsyld og Tørring. De nye stationer blev indviet i Falck-regi i sidste uge.