Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Falcks psykologer forbereder i disse dage omfattende rådgivning om webinars om at vende tilbage til kontoret med respekt for en ny hverdag

Kontoret efter Corona er ikke det samme

Genåbning af samfundet betyder, at mange skal tilbage til en arbejdsplads, de måske ikke har haft deres daglige gang på i op til et helt år. Det kan medføre en række udfordringer, som både arbejdsplads og medarbejder skal være opmærksomme på for at undgå, viser øget efterspørgsel på rådgivning blandt Falcks godt 400 psykologer.
Tilbage på kontoret. Ikke mere hjemmearbejde med møder på teams, hj

Falck har nu 6o lyntest centre fordelt i Region Nordjylland, Midtjylland og Sjælland samt i lufthavnen i Billund, Aalborg og Kastrup

Fintmasket geografisk net af lyntestcentre i tre regioner

Med en delvis genåbning på vej opruster Falck yderligere og åbner flere lyntestcentre Region Nordjylland, Midtjylland og Sjælland. Dermed når Falck op på 60 lyntestcentre og endnu flere er på vej.
Regeringens nye teststrategi opfordrer til endnu hyppigere test og blandt andet skal de store skoleelever testes.
”Coronatest er et kerneelement i regeringens strategi for genåbning. Derfor gør v

Falck har i dag indgået samarbejde med Kitty Hawk, som er Silicon Valleys førende pioner inden for fuldt elektriske droner. Samarbejdet vil etablere en fælles innovationsplatform og udvikle rammerne for brugen af bemandede droner på beredskabsområdet

Falck indgår samarbejde med Silicon Valleys førende droneleverandør

Redningskoncernen har i dag indgået et teknologisamarbejde med den førende amerikanske droneleverandør Kitty Hawk, og målsætningen er klar: Partnerne vil etablere en fælles innovationsplatform, der skal udvikle rammerne for brugen af bemandede droner inden for beredskabsområdet. Med denne aftale rykker Falck et afgørende skridt tættere på at have bemandede droner som en del af brand- og ambulancet

Træning i Aarhus kommune

Stærkt samarbejde om lyntest til skolelærere

1248 skoler i 52 kommuner kan nu selv tilbyde COVID-19 lyntest til deres lærere. I et stærkt samarbejde med KL, kommuner og skoler i tre regioner har Falck på fem dage uddannet og trænet en lang række medarbejdere. Det betyder, at de nu selv kan teste skolelærere og kolleger og dermed være med til at genåbne skolerne og byde elever fra 0- til 4.- klasse tilbage på forsvarlig vis.
Falck indgik 4

Falck åbner Lyntestcentre i Region Nordjylland, Midtjylland og Sjælland ( nye åbningsdatoer)

Falck åbner Lyntestcentre i Region Nordjylland, Midtjylland og Sjælland ( nye åbningsdatoer)

Lyntest er et væsentligt redskab til kontrol af COVID-19 smittesporing og derfor er det med stor glæde, at Falck åbner en række lyntest centre i de tre regioner Sjælland, Midtjylland og Nordjylland.
Der vil blive åbnet flere centre løbende.
De etablerede centre  findes her:

Testcenternavn

Forventet startdato for testcenter

Testcenter fulde adresse

Falck åbner Lyntestcentre i Region Nordjylland, Midtjylland og Sjælland

Falck åbner Lyntestcentre i Region Nordjylland, Midtjylland og Sjælland

Lyntest er et væsentligt redskab til kontrol af COVID-19 smittesporing, og derfor er det med stor glæde, at Falck åbner en række lyntest centre i de tre regioner Sjælland, Midtjylland og Nordjylland.

Der vil åbne flere testcentre i løbet af den kommende tid.
De etablere centre vil findes her:

Testcenternavn

Forventet startdato for testcenter

Testcenter fuld

Falck stopper ambulancetjeneste i Region Nordjylland

Falck stopper ambulancetjeneste i Region Nordjylland

Fra april 2022 bliver borgerne i Region Nordjylland ikke længere hentet af ambulancereddere fra Falck, når de ringer 112. Falck stopper som leverandør til Region Nordjylland efter en udbudsrunde, hvor regionen har valgt at hjemtage to ud af fire delaftaler for ambulancemarkedet og tildele de sidste delaftaler til PreMed A/S.

Falck tacklede COVID-19 udfordringerne

Falck tacklede COVID-19 udfordringerne

Falck oplevede et fald i omsætning og overskud i 2020 som følge af lavere aktivitet. Besparelser medførte, at profitabiliteten vendte tilbage i slutningen af året. Operationelt leverede Falck som lovet på alle markeder.

​44 Falck testcentre er åbne i juledagene

​44 Falck testcentre er åbne i juledagene

Det er nu muligt at få en lyntest – både i weekenden og i juledagene. Falck’s 44 testcentre holder åbent alle dage hen over jul og nytår, de fleste dage mellem kl. 09:00 og kl. 20:00, dog kun til kl. 14:00 d. 24. og 31. december. Den 1. januar åbnes der kl. 12.00.

Fra venstre: Falck CEO Jakob Riis, borgmester Cristina Krzyrosiak Hansen, operativ leder Martin Klitgaard og regionsdirektør Jakob Wohlgemuth ved åbningen af testcenteret i Holbæk.

​Her åbner Falck 26 nye lyntest centre

Der skal være max 1 times kørsel fra ethvert givet sted i landet til et corona lyntest center. Det er Falck's ambition og det første nye center åbner i dag i Stadionhallen i Holbæk med kapacitet til at omkring 1000 test om dagen. Allerede i morgen åbner Falck centre i Køge og Nykøbing Falster og de kommende dage åbner yderligere 23 centre over hele landet.

Vis mere