Gå til indhold
Heino Svenningsen og Mads Fejrskov (nr. et og to fra venstre) er blevet kåret som Årets Veteranpar.
Heino Svenningsen og Mads Fejrskov (nr. et og to fra venstre) er blevet kåret som Årets Veteranpar.

Nyhed -

Hæder til krigsveteran og hans Falck-mentor

Krigsveteran Mads Fejrskov og hans mentor i Falck Heino Svenningsen er blevet kåret som Årets Veteranpar af foreningen VELKOMMEN HJEM.

Prisen for Årets Veteranpar blev uddelt i forbindelse med VELKOMMEN HJEM's mentorprogram, der har til formål at sikre en glidende overgang fra militæret til det civile arbejdsmarked.

Under sin udsendelse i Afghanistan blev Mads såret i kamp – en skade, der endte med at sætte en stopper for hans militære karriere. Før sin hjemkomst havde Mads en drøm om at søge ind i Falck, og på trods af sin skade var det var svært for ham at slippe tanken om at blive redder: 

”Faget som ambulanceredder havde altid fascineret mig, og jeg havde en enorm respekt for de reddere, som jeg havde mødt både i Afghanistan og hjemme i Danmark", fortæller Mads.

Mads startede i sommer som ambulanceredderelev i Falck. Gennem mentorprogrammet har Heino og en række af hans kollegaer nu vejledt og stået til rådighed for Mads i 12 måneder.

En af de vigtigste opgaver i forløbet har været at kortlægge, hvordan Mads’ militære kompetencer kunne bidrage til hans arbejde som ambulanceredder. Her har erfaringen med at bevare ro og overblik i pressede situationer været til stor gavn for Mads, som er sikker på, at han nu er endt det helt rigtige sted.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale