Gå til indhold
Falck køber Danmarks førende leverandør af online sundhedsydelser

Pressemeddelelse -

Falck køber Danmarks førende leverandør af online sundhedsydelser

Falck udbygger sin position inden for telemedicin med købet af Hejdoktor, der er førende inden for online sundhedsydelser i Danmark. Købet er et led i Falcks langsigtede strategi om at udbrede flere digitale sundhedsløsninger, der forebygger indlæggelser og øger adgangen til sundhedsydelser.

Falck har indgået aftale med Medconnect, der driver og udvikler Hejdoktor.dk, en digital platform, som forbinder brugere med læger og sundhedsspecialister. Selskabet leverer derudover 'Platform As A Service' produkter til den primære og sekundære sundhedssektor. Mere end 1,7 mio. danskere har adgang til Hejdoktors services, og selskabet har en forventet omsætning på 36 mio. kr. i 2023. Med opkøbet styrker Falck sin globale position inden for telemedicin, og får hermed adgang til Hejdoktors sundhedsfaglige team og deres digitale udviklingsteam.

”Med købet af Hejdoktor lægger vi endnu en strategisk investering i at udbrede og fremme digitale sundhedsløsninger. Der er en konstant stigende efterspørgsel på sundhedsløsninger, og Hejdoktors stærke digitale platform og dygtige medarbejdere kan ikke alene være med til at styrke Falcks position inden for telemedicin, men rummer også et kæmpe potentiale i forhold til at gøre sundhed mere tilgængeligt for flere. Vi glæder os til at byde Hejdoktors dygtige medarbejdere velkommen og lære af deres måde at arbejde på,” siger CEO i Falck, Jakob Riis.

Falck har allerede store eksisterende forretninger inden for telemedicin blandt andet i Colombia, hvor en halv mio. personer abonnerer på online lægehjælp. I Falck ser man med opkøbet både vækst- og udviklingsmuligheder, ligesom Hejdoktors digitale platform rummer potentialer i forhold til Falcks digitale transformation.

”Vi har taget hul på en gennemgribende digital transformation, hvor telemedicin spiller en helt central rolle i forhold til at udbrede bedre og mere bæredygtige sundhedsløsninger. Som global virksomhed har vi musklerne og forudsætningerne til at skalere gode danske digitale løsninger, og vi ser nogle gode potentialer i at udbrede Hejdoktors platforme til vores øvrige markeder,” siger CFO i Falck, Christian Baltzer.

Hos Hejdoktor er der også tilfredshed med aftalen.

”Med Falck har vi fundet et godt strategisk og kulturelt match, hvor både vores forretning og medarbejdere kan gro. Det har fra starten været tydeligt, at vi deler de samme visioner om at udvikle digitale sundhedsløsninger, der giver flere adgang til sundhed. Vi glæder os til at blive en del af Falck-familien, og til at udbrede vores tilgang til Falcks markeder og kunder – og dermed hjælpe endnu flere end vi gør i dag,” siger CEO i Hejdoktor, Mikkel Geertsen.

Emner

Kategorier


Om Falck

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 26 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale