Gå til indhold
Falck indgår global aftale med If Forsikring

Pressemeddelelse -

Falck indgår global aftale med If Forsikring

Nordens største aktør indenfor rejseassistance, Falck Global Assistance, har netop indgået et nyt samarbejde med et af Nordens største forsikringsselskaber, If Forsikring.

Det nye samarbejde skal være med til at sikre, at Ifs kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland kan føle sig trygge med visheden om, at Falck Global Assistance hjælper med både medicinsk assistance og rejseassistance, når de befinder sig rundt om i hele verden.

Med kernekompetencer indenfor medicinsk assistance og rejseassistance hjælper Falck Global Assistance både rejseforsikringsselskaber og virksomheder med ferierejsende, forretningsrejsende og udstationerede medarbejdere. For privatkunder kan det eksempelvis være lægehjælp og hjemtransport, hvis uheldet er ude på skiferien, mens det for udstationerede medarbejdere og deres familier, kan omhandle hjælp til lægeundersøgelser eller akut opstået sygdom. Alle ydelser håndteres på døgnbemandede alarmcentraler rundt omkring i verden. 

”Vi er stolte og glade for den tillid, som If har vist os, og med begges stærke position på det nordiske marked, er vi et godt match. Vores dygtige medarbejdere og globale netværk, vil gøre deres ypperste for at sikre, at Ifs kunder altid føler sig i sikre hænder,” siger Sonja Karaoglan, der er Direktør for Falck Global Assistance.

Med aftalen vil Falck Global Assistance håndtere medicinsk assistance og rejseassistance til private kunder, der har en rejseforsikring igennem If, og til mange af Ifs erhvervskunder, der har tegnet rejseforsikringer og/eller udstationeringsforsikringer til deres medarbejdere, der enten bor eller arbejder i udlandet.

”Vi har haft en god dialog med Falck, og vi ser frem til det kommende samarbejde, der skal gøre det endnu tryggere at være kunde hos If”, siger Mia Örså, Head of PI Claims hos If

Om If
If er et af Nordens største forsikringsselskaber, og hver fjerde husstand i Norden er forsikret i If. Mere end 7.900 medarbejdere tager sig af vores 3,9 millioner kunder, der spænder fra privatpersoner til globale virksomheder. If er ejet af den nordiske forsikringskoncern Sampo.

Om Falck Global Assistance

Falck Global Assistance beskæftiger over 400 medarbejdere, og leverer 24/7 medicinske, akut-, rejse- og sikkerhedsrisikostyringsløsninger til forsikringsselskaber, globale virksomheder og offentlige myndigheder. Falck Global Assistances tjenester omfatter verdensomspændende bl.a. lægehjælp, evakueringer, hjemsendelser, kriserådgivning og sikkerhedstjenester.

Emner

Kategorier


Om Falck

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 26 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Kontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressechef i Falck +45 21 83 78 98

Relateret materiale