Gå til indhold
Falck Industrial Fire Services sikrer sin førerposition i Spanien

Nyhed -

Falck Industrial Fire Services sikrer sin førerposition i Spanien

Falck Industrial Fire Services har for nylig vundet to kontrakter med kunder i hhv. atomkraft- og bilindustrien i Spanien og cementerer dermed sin position inden for industriel brandservice i Spanien.

IFS har været til stede i Spanien siden 1990, da den første kontrakt blev underskrevet med ANAV, som driver to atomkraftværker, Vandellós II og Ascó, i Tarragona-provinsen. Denne kontrakt, som indeholder brandslukning og -træning samt levering af køretøjer og andet udstyr, har for nylig været sendt i udbud. Falck vandt udbuddet og sikrede sig dermed en forlængelse af den eksisterende kontrakt frem til udgangen af 2020.

Ud over kontrakten med ANAV har IFS i Spanien for nylig vundet en kontrakt med Seat i Barcelona. Denne kontrakt løber i 3 år fra 1. oktober 2018. Inden for bilindustrien i Spanien har IFS i forvejen kontrakt med Daimler-Mercedes.

Stig Tiedemann, chef for Falck Industrial Fire Services, udtaler:

“Disse to kontrakter er vigtige milepæle for Falck Industrial Fire Services i Spanien. Atomkraft er en høj-risiko-industri, hvor brandforebyggelse og -slukning er endnu mere kritisk end i de fleste andre industrier. Falck er nu førende inden for brandservice i denne industri i Spanien, Belgien, Tyskland og Sverige, og atomkraftindustrien spiller en væsentlig rolle i vores fremtidige strategi. Når det gælder bilindustrien, så har Spanien Europas næststørste produktion, og vi er meget glade for at have vundet endnu en kontrakt i denne vigtige industri.”

Falck Industrial Fire Services er internationalt førende inden for industriel brandservice til lufthavne og høj-risiko-industrier som fx petrokemiske fabrikker, atomkraftværker, stålproduktion og bilfabrikker. Services omfatter brandslukning, -træning og -rådgivning. Industrial Fire Services er til stede i 18 lande og driver 66 lokale brandværn.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale