Gå til indhold
​Yann Hedoux er ny i Falcks Executive Management

Pressemeddelelse -

​Yann Hedoux er ny i Falcks Executive Management

Yann Hedoux, direktør for Falck LATAM og datterselskabet Grupo EMI, er trådt ind i Falcks Executive Management fra 1. januar 2020.

I de seneste år har Yann Hedoux og Grupo EMI kontinuert vist evne til at levere sundhedsydelser og ambulancetjenester på abonnement til sydamerikanerne, mens de nyeste teknologier er blevet anvendt til at betjene kunder og effektivt styre den daglige drift.

Nu bliver Grupo EMI en ny femte forretningsenhed i Falck under navnet Community Healthcare, og Yann Hedoux bliver en del af Falcks Executive Management som SVP for Community Healthcare.

”Med slutningen på 2019 har vi også afsluttet Falcks turnaround og har skabt en position for fremtidig vækst. Vores dagsorden udvides globalt til også at omfatte udvikling af vores kundebase og vores kommercielle kapaciteter inden for kontrakt- og abonnementsbaserede beredskabs- og sundhedsydelser. Under Yann Hedoux’ ledelse har Grupo EMI med succes lykkedes med at udvide sit kundegrundlag og forbedre de økonomiske resultater, mens der er opretholdt et højt medarbejderengagement. Jeg ser frem til at byde Yann velkommen på ExecMan-teamet,” siger Falcks CEO Jakob Riis.

Før Yann Hedoux kom til Falck bestred han forskellige lederstillinger inden for marketing, organisation, operationel ekspertise og kernedrift hos Carrefour/Promodes. Han har også arbejdet med områder som M&A og forretningsudvikling i Latinamerika, Sydafrika og Østeuropa. I 2007 kom han til Grupo EMI som direktør og siden 2011 har han stået i spidsen for Falck Latinamerika som administrerende direktør.

Community Healthcare vil fungere som en selvstændig forretningsenhed i Falck sammen med Ambulance, Assistance, Healthcare og Fire.

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07