Gå til indhold
​Region H forlænger ambulanceaftale med Falck

Pressemeddelelse -

​Region H forlænger ambulanceaftale med Falck

Regionsrådet har besluttet at forlænge den nuværende kontrakt med foreløbigt ét år

Falck har kørt ambulancer i Region Hovedstaden siden regionens oprettelse og før det i både Københavns og Frederiksborg amter. Derfor er det en lang relation, der nu bliver forlænget med minimum ét år.

”I Falck er vi meget glade for at forlænge aftalen med Region Hovedstaden. Vi sætter pris på det gode og tillidsfulde samarbejde, og vi ser frem til fortsat at køre ambulance for regionen og borgerne,” siger Jørgen Mieritz, der er direktør for Falck Ambulance i Danmark.

Det er regionsrådet, der har besluttet, at samarbejdet skal fortsætte.

“Politisk er vi i Region Hovedstaden enige om, at en sund og god aftale for alle forudsætter, at vi har reel konkurrence på vores ambulanceberedskab. Det handler selvfølgelig om at det ikke skal være for dyrt, men det handler i højere grad om, at vi vil være sikre på, at syge og tilskadekomne borgere får den bedste kvalitet og hjælp, når uheldet er ude,” siger regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S).

Det er der fuld opbakning til i Falck.

”Det er vigtigt med konkurrence på ambulancemarkedet. En fri konkurrence og åbne udbud holder alle udbydere skarpe, så der er høj kvalitet og service til patienterne, og det sikrer, at regionen får den rigtige pris og dermed mest sundhed for pengene,” siger Jørgen Mieritz.

Falck står for ambulancedriften fire ud af seks delområder i Region Hovedstaden.

Emner

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og omkring 30.000 medarbejdere.

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07