Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Lars Vester Pedersen forlader Falcks ledelse

Lars Vester Pedersen forlader sin stilling som Executive Vice President for Falck Assistance i Norden og medlem af Falcks globale ledelse for at gå på pension med årets udgang.

Han begyndte i Falck som redder i 1979 og har haft ledende roller i mere end 30 år. Senest har Lars Vester Pedersen stået i spidsen for Falck Assistances succesfulde turnaround, der har genskabt virksomhedens profitabilitet og lagt kursen for virksomhedens udvikling ind i en digital fremtid.

Jakob Riis overtager rollen som ansvarlig for Falck Assistance, indtil der er udpeget en ny EVP. Lars Vester Pedersen støtter Jakob Riis i den daglige ledelse i Falck Assistance.

CEO Jakob Riis siger:

”Jeg vil gerne takke Lars Vester Pedersen for hans store indsats for Falck igennem 40 år. Jeg har nydt at arbejde sammen med ham og er taknemmelig for hans store bidrag og evne til at skabe det hold, som leder Falck Assistance igennem en imponerende transformation. Lars Vester Pedersen bærer Falck i hjertet og er på den måde en stor inspiration.

Lars Vester Pedersen forlader et forretningsområde i flot stand. Inden tiltrædelsen i Falck Assistance var han redningsdirektør i vores danske ambulanceforretning. Lars Vester Pedersen har valgt at forlade sine ledelsespositioner nu, fordi Konkurrencerådets nylige afgørelse kan sætte spørgsmålstegn ved hans rolle i Falcks ageren tilbage i 2014-15.

Jeg kender kun Lars Vester Pedersen som en reel og meget hæderlig kollega. Jeg har respekt for, at han ikke ønsker at stå i en situation, hvor han kan blive set som en belastning for et Falck, der lægger alle kræfter i at genskabe tilliden til virksomheden.”

Lars Vester Pedersen siger:

”Jeg havde 40 års-jubilæum den 1. marts. I den forbindelse besluttede jeg at gå på pension med årets udgang. Jeg har valgt at trække mig fra mine ledelsesposter allerede nu, fordi jeg ikke vil risikere, at min person kan skygge for de resultater, vi dagligt skaber. Det fortjener hverken Falck eller de reddere, brand eller assistancemedarbejdere i Falck Assistance, som hver dag udfører en kæmpe indsats.”

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Falcks kommunikationsafdeling på tlf. 7022 0307 eller comms@falck.com.

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 31 lande og flere end 32.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07