Gå til indhold
Jakob Just-Bomholt forlader Falck

Pressemeddelelse -

Jakob Just-Bomholt forlader Falck

Jakob Just-Bomholt forlader sin stilling i Falck for at blive CEO for en anden stor, dansk virksomhed.

Jakob Just-Bomholt kom til Falck i januar 2017 og er Executive Vice President for enhederne Ambulance og Brand, ligesom han er medlem af Falcks øverste ledelse og direktion.

Adm. direktør Jakob Riis:

“Under Jakob Just-Bomholts ledelse har ambulanceforretningen gjort store fremskridt på vejen mod at blive en mere rentabel og strømlinet forretning i nøglemarkeder. Ambulance-teamet har klaret det nuværende udbrud af COVID-19 særdeles godt, og det siger meget om vores drift og ledelsesteam i ambulanceforretningen.”

“Jeg har nydt at arbejde sammen med Jakob, som er topprofessionel og har en stor forretningsmæssig indsigt. Jeg ønsker ham held og lykke med at forfølge sit ønske om at blive CEO og ønsker ham alt det bedste med hans kommende udfordring.”

Jakob Just-Bomholt:

“Siden jeg kom til Falck for mere end tre år siden, har vi sammen arbejdet på at fokusere ambulance- og brandforretningen ved at øge konkurrenceevnen samtidig med, at vi har bevaret den høje kunde- og patienttilfredshed. Denne rejse har til tider været udfordrende og begivenhedsrig, men den har også været givende og med meget ny viden. Jeg vil gerne takke alle mine kolleger i Falck for deres dedikation, og jeg ønsker Falck alt det bedste fremover.”

Jakob Just-Bomholts nye stilling er endnu ikke offentliggjort.

Kategorier


Om Falck
Vi er optagede af menneskers velvære og udmærker os ved at redde og forbedre livet for folk i nød. Dette har gjort Falck internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare.

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og har omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07