Gå til indhold
Falck vinder en af verdens største ambulancekontrakter

Pressemeddelelse -

Falck vinder en af verdens største ambulancekontrakter

Falck US Ambulance Services skal de kommende fem år stå for ambulancedriften i den californiske millionby San Diego i USA. Aftalen er nu formelt godkendt af byrådet og borgmesteren.

Fra den 28. november 2021 vil 1,4 millioner borgere i San Diego få hjælp fra ambulancer og reddere med Falcks rød-hvide logo. Falck er efter en lang udbudsproces blevet valgt af et enstemmigt byråd som leverandør af ambulancetjenester i den californiske storby i en periode på fem år. San Diego er en af de ti største kommuner (counties) i USA og Falck skal både betjene de 1,4 millioner borgere i byen plus de cirka 30 millioner turister, der årligt besøger den amerikanske millionby.

Falck driver i dag adskillige ambulancetjenester på USA’s Vestkyst og alene i Californien kører Falck ambulance for mere end 7 millioner borgere.

”Vi er utrolig glade og taknemmelige for, at San Diego viser os denne tillid. Vi ser frem til at give San Diegos borgere adgang til avancerede rednings- og sundhedstjenester af højeste kvalitet. Som en af verdens største og ældste udbydere af ambulancetjenester har vi et godt udgangspunkt for at levere kortere responstid, nye sikkerhedsforanstaltninger og innovative løsninger til byens borgere,” siger Troy Hagen, Chief Commercial Officer for Falck USA.

Som en del af kontrakten vil danske ambulancereddere være med i opstartsfasen for at sikre erfaringsudveksling og vidensoverførsel.

CEO: Stærk forankring i Danmark åbner for international vækst

Den nye kontrakt med San Diego understreger, at danske sundhedsløsninger er efterspurgt i udlandet. Ifølge CEO for Falck, Jakob Riis, hænger eksportmulighederne tæt sammen med Falcks stærke forankring i det danske hjemmemarked.

”Vores hjemmemarked har afgørende betydning for, at vi kan eksportere ambulanceløsninger til udlandet. I samarbejde med regionerne har vi udviklet en af verdens førende ambulancetjenester, og det er et fantastisk afsæt for dialogen med kunderne i udlandet. Og det følger vi helt konkret op på, når vi til efteråret flyver danske ambulancereddere til San Diego for at understøtte opstarten.,” siger Jakob Riis.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Falcks kommunikationsafdeling på tlf. 7022 0307 eller comms@falck.com.

Kategorier


Om Falck
Vi er optagede af menneskers velvære og udmærker os ved at redde og forbedre livet for folk i nød. Dette har gjort Falck internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare.

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og har mere end 27.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale