Gå til indhold
​Falck vinder 10-årig aftale om brandslukning på Lolland-Falster

Pressemeddelelse -

​Falck vinder 10-årig aftale om brandslukning på Lolland-Falster

Lolland-Falster Brandvæsen og Falck har indgået en ny langvarig aftale, der afløser den nuværende aftale

Med en ny aftale skal Falck levere beredskab på ni ud af Lolland-Falster Brandvæsens 15 brandstationer, og aftalen afløser den nuværende aftale, som udløber ved årsskiftet. Aftalen, som er blevet til ved en forhandling om beredskabets størrelse og kvalitet på de ni brandstationer, skal sikre at Lolland-Falster Brandvæsen fortsat kan levere en hurtig og effektiv hjælp til nødstedte borgere og virksomheder.

”Vi er meget glade for en videreførelse af vores tætte samarbejde med Lolland-Falster Brandvæsen, og for at Lolland-Falster Brandvæsen har fastholdt det brede samarbejde med Falck,” siger Max Andersen, der er branddirektør i Falck.

”Vi har igennem adskillige år haft et tæt samarbejde med Lolland-Falster Brandvæsen, og vi vil fremover indgå i et endnu tættere partnerskab, hvor fælles ressourcer udnyttes bedst muligt. Det hilser jeg meget velkommen,” fortæller Max Andersen.

Glæde fra borgmestre
Den nye aftale viderefører det nuværende serviceniveau og giver samtidig mulighed for at indarbejde kommende ønsker fra både beredskabskommissionen og brandvæsnet.

”Jeg er rigtig glad for, at vi er kommet i mål med den nye aftale”, siger formand for beredskabskommissionen, borgmester Holger Schou Rasmussen, Lolland Kommune.

”Aftalen sikrer at vi fortsat har et robust brandvæsen på hele Lolland-Falster.”

Næstformand i beredskabskommissionen, borgmester John Brædder, Guldborgsund Kommune er enig med sin kollega:

”Med den nye aftale sikrer vi, at de samlede ressourcer under Lolland-Falster Brandvæsen bliver knyttede tættere sammen og fungerer som et hold,” siger borgmesteren

Aftalen har en samlet værdi af cirka 260 mio. kr. over de næste 10 år.

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07