Gå til indhold
Falck lander stor brandkontrakt i Brasilien

Pressemeddelelse -

Falck lander stor brandkontrakt i Brasilien

Falck Industrial Fire Service har underskrevet en langvarig aftale om at beskytte den største lufthavn i Sydamerika

Falck har indgået en aftale med GRU Airport om at levere redning og brandbekæmpelse i Sao Paulos internationale lufthavn. Lufthavnen er den største i Sydamerika med 42,2 millioner passagerer i 2018.

”Vi er meget tilfredse med den nye kontrakt. Falck opererer allerede i en række andre lufthavne i Brasilien, så vi er glade for også at påtage os ansvaret i Sao Paulo International, ”siger Erik Petersen, direktør for Falck IFS, Brasilien.

Han har oplevet en stor interesse fra brasilianske brandmænd om at blive en del af det nye Falck-hold i lufthavnen, og Falck vil være klar til at overtage ansvaret den 16. februar. Falck vil have 86 ansatte i lufthavnen.

Stor spiller inden for luftfart
I december begyndte Falck IFS at levere rednings- og brandbekæmpelse til de to største skotske lufthavne, og på verdensplan er Falck blandt de førende leverandører af rednings- og brandtjenester indenfor luftfart.

”Det er selvfølgelig meget tilfredsstillende. Vi er kendt inden for brancher som kemi, nuklear og bilindustrien, og vi har arbejdet virkelig hårdt for at få denne position inden for luftfart. Vi har fået en avanceret global forretningsmodel hos Falck IFS, som giver os en fordel på tværs af de forskellige brancher til gavn for vores partnere, ”forklarer Stig Tiedemann, SVP, Falck IFS.

Falck IFS leverer redning og brandbekæmpelse i 15 lufthavne og opererer i 14 lande over hele verden.

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07