Gå til indhold
​Falck kører elektrisk i London

Pressemeddelelse -

​Falck kører elektrisk i London

I 2025 planlægger Londons borgmester at udvide 0-udlednings-zoner til hele byen. For at overholde denne frist er Falck allerede begyndt at teste udledningsfri patienttransport.

Falck Ambulance UK ønsker at levere ambulancetjenester så bæredygtigt som muligt og begrænse sit CO2-aftryk, hvor det er muligt. Derfor er Falcks britiske ambulanceforretning begyndt at teste elektrisk patienttransport (PTS) i London. Ambulance-firmaet tester et fuldt elektrisk PTS-køretøj, hvor elbilens evne til sikkert, effektivt og komfortabelt at køre en fuldt PTS-vagt bliver afprøvet.

”Vi er glade, for resultaterne af forsøgene er positive, og vi ser nu på, hvordan vi kan samarbejde med vores kunder i NHS (National Health Service) om at udvikle et netværk af ladestationer,” siger James Graydon, direktør hos Falck Ambulance UK.

Han er meget varm på de nye elektriske køretøjer.

”Ud over at være en mere bæredygtig mulighed giver elbilerne også en forbedret patientoplevelse på grund af deres stille og behagelige kørsel,” forklarer James Graydon.

Vigtigt trin for patientens helbred

Med testen vil Falck Ambulance UK demonstrere, at elektriske køretøjer kan udgøre en både praktisk og effektiv del af firmaets flådestrategi både i London og i resten af landet.

”Vi er stolte over at gå forrest med at udvikle fremtidens løsninger for vores branche, vores patienter og miljøet,” siger James Graydon.

”Dette er et virkelig vigtigt skridt fremad for patienters helbred, når vi kan reducere udledning omkring hospitalerne, men også til gavn for borgernes sundhed og miljøet i London. Med udvidelsen af zonerne med lav udledning og borgmesterens planer for en 0-udlednings-zone i 2025 er Falck fast besluttet på at være på forkant med denne teknologi. Ikke bare at tale om den, men faktisk at bruge den.”

Forsøgene vil fortsætte, og Falck håber at have elektriske PTS-køretøjer som en fuldt integreret del af den operationelle flåde i god tid inden borgmesterens 2025-frist.

Falck har allerede elektriske PTS-køretøjer som en del af sin drift i København, der betjener Region Hovedstaden og regionens borgerne.

Se den vedhæftede video

Emner

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale