Gå til indhold
Falck hjælper podere videre med jobmesser

Pressemeddelelse -

Falck hjælper podere videre med jobmesser

I forbindelse med at Falcks kviktestcentre lukker, afholder Falck tre jobmesser i Aalborg, Aarhus og Roskilde. Her kan virksomheder møde Falcks podere og finde ny arbejdskraft. Jobmesserne finder sted henholdsvis den 6. oktober i Aalborg og den 11. oktober i Aarhus og Roskilde.

Den 9. oktober lukker alle private udbyderes teststeder. Derfor tager Falck nu initiativ til at afholde tre jobmesser i Aalborg, Aarhus og Roskilde i de tre regioner, hvor Falck har stået for kviktest. I Aalborg finder jobmessen sted onsdag den 6. oktober i Vejgaard Hallen fra kl. 11-15, og den 11. oktober afholdes jobmesserne i Aarhus på Godsbanen fra kl. 12-17 og i Roskilde på Roskilde Rådhus fra kl. 15-18.

Falck har tidligere indgået et samarbejde med Danske SOSU-skoler med henblik på at hjælpe podere med interesse for det sundhedsfaglige arbejde videre til en sundhedsfaglig uddannelse. Nu gælder det virksomhederne.

”Vores podere har ydet en kæmpe indsats under pandemien og bidraget til at løse en vigtig samfundsopgave. Det skylder vi dem stor tak for. Og derfor vil vi også gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dem videre og sammen med virksomhederne vise, hvilke jobmuligheder der er,” siger Jørgen Mieritz, direktør i Falck Ambulance Danmark.

200 tilmeldte i Aalborg

Til jobmessen i Aalborg er der indtil videre 200 tilmeldt podere. Og forventningen er, at opbakning vil være tilsvarende stor til jobmesserne i både Aarhus og Roskilde.

Salling Group er en af de virksomheder, der deltager på jobmessen i Aalborg og desuden også vil være til stede i Aarhus og Roskilde.

”I Salling Group vægter vi i høj grad værdier som ansvarlighed, empati og ønsket om at hjælpe, hvor der er behov, og det er netop de egenskaber, vi ser hos de mennesker, der har valgt jobbet som poder til i en tid, hvor det at arbejde i frontlinjen har indebåret en risiko. Vi glæder os derfor til at deltage på jobmessen i Aalborg og efterfølgende at kunne byde velkommen til en række nye dygtige kollegaer i virksomheden,” siger Susanne Leire, Senior HR Partner, Group Diversity fra Salling Group.

Fakta om jobmesser

Aalborg:

  • Tidspunkt: 6. oktober fra kl. 11.00 til 15.00
  • Adresse: Vejgaard Hallen, Vejgaard Torv 3 9000 Aalborg

Aarhus:

  • Tidspunkt: 11. oktober fra kl. 12.00 til 17.00
  • Adresse: Godsbanen, den ”Rå Hal”, Skovgaardsgade 3C, 8000 Aarhus C


Roskilde:

  • Tidspunkt: 11. oktober fra kl. 15.00 til 18.00
  • Adresse: Roskilde Rådhus, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde
Om Falck

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 30 lande og har omkring 27.000 medarbejdere.

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07