Gå til indhold
Billede af poder på Falcks testcenter
Billede af poder på Falcks testcenter

Pressemeddelelse -

Falck genåbner sine testcentre

Falck åbner i morgen for testcentre i Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Sjælland, hvor danskerne hurtigt og gratis kan blive kviktestet for Corona.

Det stigende smittetal gør, at myndighederne har besluttet at genåbne kvikcentrene for danskerne. Falck står naturligvis til rådighed og vil gerne bidrage til at sikre, at smitten kan holdes nede, og derfor åbner Falck nu de første testcentre op igen.

”Vi har været forberedt på, at denne situation kunne opstå og vi har derfor haft et beredskab klar, så vi hurtigt kunne åbne for vores testcentre igen. I denne uge åbner vi op i de større byer og i de områder, hvor vi erfaringsmæssigt ved, at der er størst efterspørgsel på tests, så vi sammen med regionerne sikrer, at vores testcentre er tilgængelige for danskerne, hvor de har mest brug for dem,” siger ansvarlig for Falcks testindsats, ambulancedirektør Jørgen Mieritz.

Der er allerede i dag åbent for kviktest i Aalborg lufthavn, mens der i morgen åbnes testcentre i Aarhus, Herning, Horsens og Roskilde. Derudover forventes det, at der igennem onsdag og torsdag åbnes testcentre i Ringsted, Køge, Frederikshavn, Thisted, Hobro, Viborg, Randers, Holstebro og Silkeborg.

Falck vil løbende åbne for yderligere testcentre i andre områder i takt med behovet og efterspørgslen på test. Adresser og åbningstider på testcentrene vil ligeledes løbende blive opdateret på Falcks hjemmeside i takt med, at praktikken falder på plads. Åbningstider og adresser kan være anderledes i forhold til tidligere, og derfor opfordrer Falck til, at borgerne løbende holder sig orienteret på Falcks hjemmeside.

Mandskabet er på plads

”Vi har mandskabet på plads, da vi løbende har haft kontakt med vores dygtige podere, så vi var sikre på, at vi kunne stille med et kvalificeret hold, hvis der igen skulle blive behov for det. På vores testcentre starter vi ud med små teams, og så tager vi løbende bestik af situation, da både antallet af podere og testcentre hurtigt kan opskaleres, hvis det bliver nødvendigt," siger Jørgen Mieritz.

Falck fortsætter nu igen med at teste danskerne i Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Sjælland.

Emner

Kategorier

Regions


Om Falck

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 26 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07

Relateret materiale