Gå til indhold
Falck er nu den største ambulance-operatør i Stockholm

Pressemeddelelse -

Falck er nu den største ambulance-operatør i Stockholm

Med ny kontrakt kører Falck nu ambulance i tre ud af fem distrikter i Stockholm

Siden 1. februar 2019 har mere end halvdelen af ambulancerne i Stockholm været kørt af Falck, da redningsvirksomheden for nylig har vundet en tredje ud af den svenske hovedstads fem ambulancedistrikter. Falck har i forvejen kørt i to ud af fem distrikter i Stockholm, så det er nu ændret til tre ud af fem distrikter.

"Vi ser frem til at levere sikker og professionel ambulancetjeneste til folk i Midt-Syd-distriktet i Stockholm. Vi har et meget tæt samarbejde med Stockholms Läns Landsting og er stolte over at have fået overdraget en bydel mere,” siger Uno Lundberg, administrerende direktør for Falck Ambulance Sverige.

Kontrakten er vundet i åben konkurrence mod både nationale og internationale konkurrenter.

Dedikerede medarbejdere
Falck har kørt ambulancer i Stockholm siden 1995. Med den nye kontrakt vil Falck køre i alt 36 ambulancer i Stockholm med omkring 85.000 patienter hvert år. Falck vil operere distrikterne i Sydøst, Sydvest og Midt-Syd.

Falck beskæftiger omkring 250 specialsygeplejersker og paramedicinere og i Stockholm og forventer at øge dette antal med den nye kontrakt.

"Vores dygtige og engagerede medarbejdere er absolut nøglen for vores ambulancetjenester. Vi rekrutterer stadig til det nye distrikt, og over 100 nye sygeplejersker vil arbejde med denne kontrakt,” siger Uno Lundberg.

I Sverige kører Falck også ambulance i Östergötland, Västerbotten og Gotland.

Emner


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 31 lande og flere end 32.000 medarbejdere.

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07