Gå til indhold
Falck åbner ny ambulancestation i Jyderup

Pressemeddelelse -

Falck åbner ny ambulancestation i Jyderup

I forbindelse med Falcks nye ambulancekontrakt med Region Sjælland, åbnes dørene til en helt ny ambulancestation i Jyderup den 19. december 2023. Pressen er velkommen til åbningen.

Ambulancestationen i Jyderup er en del af den nye ambulancekontrakt mellem Falck og Region Sjælland, der træder i kraft den 1. februar 2024. Stationen i Jyderup er den anden i en række af nye baser, som Falck sætter i drift.

"Den nye ambulancestation i Jyderup markerer både en ny beredskabs-æra for Jyderup og for Falck Ambulance Sjælland. Jeg er enormt stolt af vores nye base, og jeg er glad for at kunne tilbyde vores ambulancereddere en ny og moderne station, hvor arbejdsmiljø og sikkerhed er i højsædet." siger Martin Betzer, Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland.

Stationen vil komme til at huse to ambulancer og omkring 15 medarbejdere. Den nyrenoverede base vil fremadrettet blive ledet af områdeleder i Falck Karoline Becher, og vil tilbyde nye og moderne faciliteter for ambulancepersonalet.

Ambulancestationen i Jyderup har til huse på Lyngvej 21, som tidligere har været kulturværksted og opmagasineringshal, men som over de sidste par måneder er blevet ombygget til en ambulancestation. Borgmester i Holbæk Kommune, Lars Qvist, adm. direktør i Falck, Jakob Riis og Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland, Martin Betzer vil blandt andre være til stede ved åbningen, og vil være med til at markere denne vigtige milepæl i implementeringen af kontrakten, og den officielle start på stationens drift i området.

Pressen er velkommen til at deltage i indvielsen af den nye ambulancestation i Jyderup. Indvielsen vil finde sted tirsdag den 19. december 2023 kl. 09.00-10.00 på adressen Lyngvej 21, 4450 Jyderup.

”Det er en glædeligt, at ambulancestationen snart åbner, og jeg vil gerne ønske stort tillykke til både medarbejdere og borgere. Stationen bliver et nyt led i et stærkt, robust beredskab. Både i Jyderup, men også i hele Nordvestsjælland og resten af regionen”, siger borgmester i Holbæk Kommune Lars Qvist.

Frem mod kontraktstart den 1. februar 2024 vil der yderligere sættes baser i drift/fortsætte drift i Nykøbing Sjælland, Asnæs, Holbæk, Roskilde, Jyllinge, Kalundborg, Kirke Hyllinge, Gørlev, Dianalund, Sorø, Slagelse, Korsør, Skælskør, Fuglebjerg, Næstved Nord og Næstved Syd.

Emner

Kategorier

Regions


Om Falck

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 26 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07