Gå til indhold
Erfaren digital leder indtræder i Falcks bestyrelse

Pressemeddelelse -

Erfaren digital leder indtræder i Falcks bestyrelse

Falcks generalforsamling i dag blev Ingrid Bojner valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Ingrid Bojner afløser Lars Frederiksen, der har valgt at træde tilbage efter otte år i bestyrelsen.

Ingrid Bojner kommer med omfattende bestyrelseserfaring og er i øjeblikket bestyrelsesmedlem i Carnegie Investment Bank, New Republic PA og Deezer. Ingrid Bojners seneste rolle har været interim administrerende direktør i Storytel, hvor hun de seneste fem år har været en del af den globale ledelse. Storytel/Mofibo er en af verdens største streamingabonnementstjenester til e-bøger og lydbøger.

Ingrid er en erfaren virksomhedsleder, der har arbejdet med digitale transformationer og vækststrategier gennem hele sin karriere. Hun kommer med en solid forretningsforståelse erhvervet gennem sine ansættelser som Associate Principal hos McKinsey & Company, Head of Sales hos TeliaSonera og senest som Deputy CEO & CCO hos Storytel (SSE). Storytels vækstvej under Ingrid Bojners ledelse har i høj grad drevet den digitale transformation af bogbranchen.

"Med Ingrid Bojner i Falcks bestyrelse får vi en person med stærke digitale kompetencer og solid erfaring inden for digital transformation. Falck vil i de kommende år investere markant i digitale løsninger for at understøtte den fortsatte udvikling af nye og mere innovative sundhedsydelser, og vi ser frem til at drage nytte af Ingrids mangeårige erfaring og indsigt på dette vigtige område," siger Niels Smedegaard, bestyrelsesformand i Falck´s bestyrrelse.

Ingrid Bojner siger: "Falck har været igennem en imponerende udvikling de seneste fem år, og jeg ser frem til at bidrage til Falcks videre udvikling som en del af bestyrelsen. Jeg har arbejdet meget med digitalisering for forskellige virksomheder og glæder mig til at være en del af den videre udvikling af Falcks strategi og sigte mod at fremme bæredygtige sundhedsløsninger. Digitalisering og ny teknologi giver uendelige muligheder. Jeg er imponeret over Falcks ambition og vilje til at skabe meningsfulde forandringer for mennesker."

Den stigende globale efterspørgsel efter sundhedsydelser kræver, at sundhedsudbydere løbende udvikler nye, digitale og smartere måder at levere sundhed på. Falck oplever også den øgede efterspørgsel på sundhedsydelser og leverede tæt på 9 millioner sundhedsydelser i 2022. For at imødekomme den stigende efterspørgsel på sundhedsydelser investerer Falck i de kommende år i digitalisering og udvikling af fremtidens sundhedsydelser.

ARBEJDSERFARINGER
(2016) 2018 – 2023 Storytel AB Public Company (STORY B) CCO & Vice-administrerende direktør (2018-2022). Konstitueret administrerende direktør (feb.- okt. 2022)

2013 – 2017 Dirgni Udvikling & DHS Venture Partners Administrerende direktør og ejer af Management Advisory boutique, konsulentvirksomhed & Angel Investments

2010 – 2013 TeliaSonera (TS) Vicedirektør, chef for salg, kommerciel udvikling, mobilitetstjenester, TeliaSonera

1998 – 2010 McKinsey & Company Associate Principal (Local Partner) siden juli 2007, tidligere Engagement Manager & Associate

BESTYRELSENS OPGAVER
2022 - Bestyrelsesmedlem, Deezer (DEEZR, Euronext Paris)
2015 – Bestyrelsesforperson, New Republic PA AB
2015 – Bestyrelsesmedlem, Carnegie Investment Bank AB & Carnegie Holding AB
2015 – 2020 Bestyrelsesmedlem, Movestic Livförsäkring AB
2017 – 2018 Bestyrelsesformand, Bambuser AB
2016 – 2018 Bestyrelsesmedlem, Bee Urban AB
2016 – 2018 Bestyrelsesmedlem, Celemi International AB
2016 – 2018 Bestyrelsesmedlem, Storytel

Emner

Kategorier


Om Falck

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Dette har gjort os internationalt førende inden for healthcare, ambulancetjenester og brandberedskab.

Falck har i dag aktiviteter i 26 lande og har omkring 25.000 medarbejdere.

Kontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressechef i Falck +45 21 83 78 98