Gå til indhold
Vejledning til danske rejsende i Tyrkiet

Nyhed -

Vejledning til danske rejsende i Tyrkiet

Falck Global Assistance har telefonerne åbne i døgndrift, hvor alle kunder har mulighed for at henvende sig og få råd og vejledning i forhold til den alvorlige situation i Tyrkiet.

Omkring kl. 23.30 lokal tid tog det tyrkiske militær kontrol med begge broer over Bosporus i Istanbul og belejrede bygninger i Ankara og Istanbul inklusiv den nationale tv-station NTV. På nuværende tidspunkt er urolighederne hovedsageligt begrænset til hovedstaden og Istanbul, hvor eksplosioner har fundet sted.


Al flytrafik er aflyst, og alle lufthavne er lukket ned. Security check points er blevet etableret i mange af de større byer. Militæret har erklæret undtagelsestilstand og indført et udgangsforbud. Også adgang til internettet og sociale medier er begrænset.


Falck Global Assistance giver råd og vejledning til, hvordan man bør forholde sig til den generelle sikkerhedssituation i Tyrkiet. Det, vi oplever, er, at de rejsende og pårørende er usikre på, hvordan man skal forholde sig. Man har muligvis svært ved at følge med i de tyrkiske nyheder, og de internationale medier er svært tilgængelige som følge af den begrænsede netværksadgang. Det er dermed svært at holde sig opdateret. Derudover kan Falck Global Assistance’s krisepsykologer hjælpe døgnet rundt.

Råd til rejsende:

  • Bliv indendørs
  • Hold jer opdateret via lokale og internationale medier. I tilfælde af manglende internetforbindelse kontakt Borgerservice på +45 33 92 11 12 eller nærmeste pårørende i Danmark for updates
  • Undgå demonstrationer og store forsamlinger
  • Undgå regerings- og offentlige bygninger
  • Kontakt dit rejsebureau for rejseinformation og ændringer
  • Register jer påDanskerlisten
  • Rejsende bør forvente større tilstedeværelse af politi og militær
  • Mere udførlige sikkerhedstjek kan finde sted, og rejsende bør have ID på sig og være klar til at vise det på forlangende

Man kan altid ringe til vores døgnbemandede alarmcentral på +45 70 25 04 05.

Emner

Kategorier

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07