Gå til indhold
Humanitært engagement og god forretning...

Nyhed -

Humanitært engagement og god forretning...

… bliver oftest opfattet som hinandens modsætninger. Den opfattelse vil Røde Kors og Deloitte udfordre. De har i samarbejde med blandt andre Falck udviklet en række værktøjer for at styrke partnerskabet mellem private virksomheder og humanitære organisationer.

Partnerskaber mellem virksomheder, civilsamfund, myndigheder og andre institutioner er en af de mest effektive tilgange til at løse globale humanitære og miljømæssige udfordringer. Det mener Deloitte og Røde Kors. I en ny guide præsenterer de erfaringerne fra en række fremtrædende danske eksempler, hvor målet er at kombinere humanitære løsninger, udviklingsarbejde og sund forretning.

Dermed lægger Deloitte og Røde Kors op til en måde, hvor der tilføjes en forretningsvinkel til det filantropiske arbejde.

Falck har deltaget som partner i projektet sammen 30 andre organisationer og virksomheder fra hele landet. Erfaringer er blevet delt fra både globale og lokale partnerskaber, hvori humanitære organisationer og virksomheder har brugt deres respektive kernekompetencer til at udvikle nye løsninger, nye forretningsmodeller, nye markeder og ny viden.

Røde Kors og Deloitte har stået for arbejdet med at analysere de samlede erfaringer fra partnerskaberne. Det har resulteret i en guide, der fokuserer på ni centrale temaer og en række inspirerende cases. Målet er at hjælpe virksomheder og organisationer uden om de værste faldgruber, der ofte opstår, når sektorer skal arbejde sammen på tværs.

Emner

Kategorier

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07