Gå til indhold
Falck styrker sin indsats for at forebygge sygdomme

Nyhed -

Falck styrker sin indsats for at forebygge sygdomme

Ved at købe SundhedsDoktor anskaffer Falck Healthcare sig værdifulde kompetencer for at imødekomme en stærkt stigende efterspørgsel fra pensions- og forsikringsselskaber samt virksomheder, der ønsker at forebygge sygdom hos kunder og medarbejdere

Falck Healthcare har købt selskabet SundhedsDoktor, som har specialiseret sig i forebyggelse af sygdomme. Dermed opruster Falck Healthcare i sine bestræbelser på at tilbyde pensions- og forsikringsbranchen samt virksomhederne effektive løsninger, der nedbringer antallet af sygedage.

Hver femte danske lønmodtager går på arbejde med smerter eller psykisk ubehag, viser en opgørelse fra Falck Healthcare. Desværre kan det udvikle sig og unødigt medføre sygemeldinger til skade for både det enkelte menneske, arbejdspladsen og den danske samfundsøkonomi.

”Vi er meget imponerede over SundhedsDoktors evne til at kortlægge de udfordringer, som folk har med deres sundhed, og stimulere dem til at tage vare på helbredet. Vi har købt Sundhedsdoktor for at blive bedre til at hjælpe vores kunder, som i stigende grad fokuserer på at holde deres medarbejdere og kunder sunde og raske”, siger Thomas Kirk Vilsbøll, der er administrerende direktør for Falck Healthcare.

Han fremhæver også SundhedsDoktors brugervenlige digitale værtøjer som et væsentligt aktiv.

”Med få klik på tastaturet får den enkelte person let et overblik over, hvor sundheden halter og bliver effektivt støttet i at slippe af med dårlige vaner”, siger Thomas Kirk Vilsbøll.

Den administrerende direktør i SundhedsDoktor, Søren Steen Rasmussen, har store forventninger til sammenlægningen af Falck Healthcare og Sundhedsdoktor.

”Bredden og professionalismen i leverancerne fra Falck Healthcare vil komme vores kunder til gavn og betyde, at vi i endnu højere grad kan forebygge sygdomme blandt medarbejdere på danske arbejdspladser. Det er efter min bedste vurdering en win-win situation for alle parter”, siger han.

Skader og sygdomme i muskler eller led koster hvert år samfundet over 20 milliarder kroner, mens samfundsgevinsten ved et forbedret psykisk arbejdsmiljø er opgjort til 9,8 milliarder kroner.

Fakta om Falck Healthcare:

Falck Healthcare er Danmarks førende virksomhed inden for medarbejdersundhed, forebyggelse, behandling, rehabilitering samt organisation og ledelse. Vi leverer sundhedsordninger til mere end to millioner danskere og arbejder målrettet med psykologisk rådgivning, indsats mod sygefravær, fysisk behandling og sundhedsundersøgelser. Målet er at øge vores kunders præstationer, lette adgangen til sundhed på arbejdspladsen og forebygge tab af arbejdsevne.

Vi driver mere end 120 egne klinikker, der gennem et samarbejde med godt 400 psykologer gennemfører mere end 150.000 konsultationer om året. Falck Healthcares godt 700 tilknyttede fysiske behandlere gennemfører tilsvarende ca. 800.000 behandlinger om året. Desuden gør vores Hurtig Diagnose-koncept, at mere end 310.000 danskere har mulighed for at reducere ventetiden hos en speciallæge.

Læs mere om Falck Healthcareher.

Fakta om SundhedsDoktor:

SundhedsDoktors mission er at medvirke til at holde ansatte i danske virksomheder og organisationer sunde og raske.

SundhedsDoktor leverer sundhedsløsninger til de største virksomheder og organisationer med fokus på en forebyggende indsats. Over en million danskere har i dag adgang til en eller flere af SundhedsDoktors fysiske eller digitale ydelser via deres job eller forsikring. Omsætningen er på tre år vokset fra 25 til 58 millioner kroner i seneste regnskabsår.

Læs mere om Sundhedsdoktor her

Emner

Kategorier

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07