Gå til indhold
Falck sender kriseteam til Paris for at bistå nordiske rejsende

Nyhed -

Falck sender kriseteam til Paris for at bistå nordiske rejsende

Efter terrorangrebene i Paris fredag aften sender Falck nu et krisehold til Paris for at yde støtte og rådgivning til nordiske rejsende.

Efter terrorangrebene i Paris fredag aften sender Falck nu et krisehold til Paris for at yde støtte og rådgivning til nordiske rejsende, der befinder sig i byen. Flere danske, svenske og norske rejsende har allerede kontaktet Falcks alarmcentraler.

Kriseholdet, der består af en krisepsykolog og krisekoordinatorer, tilslutter sig Falcks lokale emergency set-up i Paris. Holdet vil være at finde på hotel Mercure Paris Charles de Gaulle, Allée du Vergers, 95700 ROISSY EN FRANCE, +33)8/25804949, hvor danske, norske og svenske rejsende kan søge information, hjælp og rådgivning herunder hvordan de skal forholde sig fx i forbindelse med utryghed, medicinske og psykologiske behov, logistik i forbindelse med eventuel hjemrejse samt forsikringsforhold.

Situationen i Frankrigs hovedstad, Paris, er kaotisk. Præsident Hollande har erklæret Frankrig i undtagelsestilstand, og landets grænser er i samme forbindelse blevet lukket. Flytrafikken ind og ud af lufthavnene Charles de Gaulle og Orly fungerer på nuværende tidspunkt som vanligt. Det samme gælder den parisiske togdrift. Myndighederne fraråder lige nu alle rejser til Paris.

Som følge af aftenens angreb er der et forhøjet pres på alle instanser i Paris herunder hospitaler og lægeklinikker. Rejsende må derfor forvente forlænget ventetid og en skærpet sikkerhed på og omkring hospitaler, særligt i Paris men også i resten af Frankrig.

Der er fem store hospitaler med traumeafdelinger i Paris. Disse hospitaler er lige nu fuldt belagt og dedikeret til behandling af ofrene for terrorangrebene. Det anbefales derfor ikke at opsøge hjælp på et af disse hospitaler:

  • Hospital Lariboisiere
  • Hospital Beaujon
  • Hospital Pompidou
  • Hospital Pitie Salpetriere
  • Hospital Bichat


Andre parisiske hospitaler modtager patienter, og Falck Global Assistance anbefaler, at rejsende kontakter vores døgnåbne alarmcentral, hvor sygeplejersker, læger og assistancekoordinatorer sidder klar med råd, vejledning og henvisning til nærmeste hospital.

I alle livstruende situationer, skal rejsende ringe 1-1-2.

Ved ikke livstruende situationer, kontakt Falck Global Assistances døgnbemandede alarmcentral på +457025 0405.

For yderligere oplysninger, kontakt presseansvarlig i Falck Global Assistance, Marie Vig på 42581881 eller
marie.vig@falck.com


Gode råd til rejsende i Paris:

  • Hold dig opdateret på situationen via medier, ambassaden osv.
  • Vær opmærksom og meddel enhver mistænkelighed til de relevante myndigheder
  • Hold dig på afstand af ulykkesområderne
  • Undgå store menneskemængder og store offentlige områder
  • Undlad at anvende offentlige transportmidler
  • Medbring identifikation når du færdes ude
  • Hold dig orienteret om dine rejseplaner

Falck Global Assistance, en del af Assistance-divisionen i Falck, blev etableret i 2009 og leverer assistance i forbindelse med rejsesikkerhed og akut opstået sygdom eller tilskadekomst til forretningsrejsende, udstationerede og private. Fra seks globale, døgnbemandede alarmcentraler håndterer Falck Global Assistance mere end 100.000 sager om året.

Emner

Kategorier

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07