Gå til indhold
Falck har fået en LEGO ambulance

Nyhed -

Falck har fået en LEGO ambulance

En kvart million LEGO® klodser blev til en helt ny ambulancetype - nemlig en Falck LEGO® ambulance. Ambulancen, skal bruges som udstilling ved konferencer inden for sundhedsområdet i Danmark og udlandet.

Ambulancer, brandbiler og politibiler er legetøj, som de fleste børn har stiftet bekendtskab med. Nogle har måske endda selv bygget en af LEGO® klodser.


Et LEGO® ambulancesamlesæt består af færre end 200 klodser, så hvorfor ikke fantasere om at bygge noget større. Det har Falck gjort, og nu er drømmen gået i opfyldelse.

Falck afslører i LEGOLAND® en ambulance bygget af 255.750 LEGO® klodser. Ambulancen vejer et ton og tog over 1.000 timer at bygge.

Skal ikke stå til pynt

Falck er stolt af fremover at kunne vise en ambulance bygget af LEGO® klodser, og selvom den kun er halvt så stor som en rigtig ambulance, skal den ikke bare stå til pynt.

”Den er bygget som et pædagogisk værktøj, der fremover skal bruges på udstillinger og konferencer, hvor der vil være behov for at fortælle om en moderne ambulances funktioner og indhold”, siger Allan Søgaard Larsen, koncernchef i Falck.

Selvom LEGO® ambulancen ikke kommer til at køre på vejene, vil lys, blink og horn stadig være at se og høre som på en rigtig ambulance.

”Jeg er sikker på, at denne særlige ambulance vil blive populær, hvor den bliver fremvist fremover – hvad enten det er i Danmark eller udlandet”, siger Allan Søgaard Larsen.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07