Gå til indhold

Nyhed -

Jesper Lok stopper i Falck

Jesper Lok stopper som administrerende direktør for Falcks Emergency-division.

Efter aftale med Falcks koncernchef, Allan Søgaard Larsen, forlader Jesper Lok sin stilling som administrerende direktør for Falcks Emergency-division.

”Falck er en fantastisk virksomhed, som jeg glæder mig over at have været en del af. Jeg havde naturligvis gerne taget med på den næste del af Falcks rejse, men Allan og jeg har haft en god dialog, og jeg har forståelse for, at man ønsker en anden profil på dette tidspunkt”, siger Jesper Lok.

Allan Søgaard Larsen ærgrer sig over, at samarbejdet ikke forløb, som de begge havde håbet.

”Da vi blev enige om, at Jesper skulle bestride en ny post som administrerende direktør for vores Emergency-aktiviteter sidste år og igangsatte transitionen, vidste vi begge, at det ville kræve meget af os hver især. Det er altid ærgerligt, når noget ikke går som håbet, men jeg vil gerne takke Jesper for hans indsats, inspiration og passion”, siger Allan Søgaard Larsen.

Jesper Lok tiltrådte som administrerende direktør for Falck Emergency den 1. januar 2015 i forbindelse med, at Falck etablerede en selvstændig direktion for Emergency-divisionen på lige fod med Falcks øvrige divisioner med henblik på at øge det direkte fokus på at løse såvel danske som internationale ambulance-, brand- og sundhedsopgaver. Indtil da havde Emergency-divisionen fælles direktion med Falck-koncernen.

Falcks Emergency-division udvikler ambulance-, brand- og sundhedsløsninger med udgangspunkt i Falcks mangeårige samarbejde med kommuner, regioner og statslige institutioner i Danmark. I 30 lande verden over kan befolkningen få hjælp af Falcks reddere, sygeplejersker eller læger. Desuden leverer Falck brandtjeneste til en række industrielle kunder i Europa, Asien og Latinamerika.

Emergency er Falcks største og mest internationale forretningsområde med en årsomsætning på 8,7 milliarder kroner. Falcks øvrige tre forretningsområder er Assistance, Healthcare og Safety Services.

Jesper Lok fratræder i Falck, når han har afviklet nogle konkrete projekter.

Hverken Jesper Lok eller Falck har yderligere kommentarer til Jesper Loks fratræden.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07