Gå til indhold
Falck  servicerer mere end fem millioner mennesker i Californien gennem selskabet Care Ambulance.
Falck servicerer mere end fem millioner mennesker i Californien gennem selskabet Care Ambulance.

Pressemeddelelse -

Falck vinder ny ambulance-aftale i Californien

Care Ambulance, som er en del af Falck, har genvundet kontrakter med byerne Westminster, Fullerton og Costa Mesa i Orange County

350.000 borgere i det sydlige Californien vil også i fremtiden se ambulancer fra Care Ambulance på vejene og få fat i medarbejdere fra Care Ambulance, når de ringer 911.

Kontrakterne i Westminster og Costa Mesa er begge vundet i åbent udbud og løber i fem år fra nu. Kontrakten i Fullerton er en toårig forlængelse af en kontrakt, som bliver sendt i udbud i 2020. I alt vil 50 medarbejdere og 10 ambulancer yde hjælp fra otte stationer fordelt over de tre byer.

“Vi er meget glade for, at vi kan fortsætte med at yde en stabil ambulance-tjeneste til borgerne i Westminster, Fullerton og Costa Mesa. Orange County er vores hjemmebane, og vi har været her siden 1969, fortæller Troy Hagen, der er Regional Managing Director i Falck Ambulance i Californien.

”Vi opererer i 73 byer i Orange County og Los Angeles County, hvor vi servicerer mere end fem millioner californiere. Det håber vi at blive ved med i mange år fremover.”

For yderligere information kontakt Falcks presseafdeling på comms@falck.com eller 70 22 03 07.

Emner

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 35 lande og flere end 37.300 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07