Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Falck vinder kontrakt om siddende patienttransport i Region Hovedstaden

Falck har netop vundet hovedparten af udbuddet om siddende patienttransport i Region Hovedstaden. Det betyder, at patienter i Region Hovedstaden, som har behov for transport til og fra et behandlingssted fremover bliver hjulpet af Falck-reddere.

Falck og Region Hovedstaden har indgået en ny aftale om, at Falck fortsat skal drive 8 ud af 11 delområder inden for den siddende patienttransport. Det betyder, Falck fremover skal stå for transporten af ikke-akutte patienter, som hentes i hjemmet og følges til f.eks. en afdeling på et hospital eller til en lægeklinik.

Hos Falck er man glade for at kunne fortsætte driften af den siddende patienttransport.
Vi er blevet tildelt hovedparten af delaftalerne på den siddende patienttransport, som vi har flere års erfaring med. Vi ser frem til fortsat at skulle levere service af høj kvalitet til borgerne og til at videreudvikle vores positive samarbejde med Region Hovedstaden”, siger adm. direktør for ambulance-området i Falck Danmark, Jørgen Mieritz.
Freddy Lippert, direktør i Region Hovedstadens Akutberedskab siger om den nye aftale:
”Det skal være trygt for borgerne at blive kørt til og fra hospitalet. Jeg er derfor glad for, at vi kan fortsætte samarbejdet med Falck.”

Den nye kontrakt træder afhængigt af delaftalerne i kraft mellem den 1. februar og 1. april 2019. Kontrakten udløber i 2022 med mulighed for forlængelse i 2 år. 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Falcks pressetelefon på tlf. 7022 0307 eller ved at skrive til comms@falck.com
Presseafdelingen i Akutberedskabet, Region Hovedstaden på tlf. 38 69 80 00 eller ved at skrive til akutberedskabet@regionh.dk

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 35 lande og flere end 37.300 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07