Gå til indhold
Falck tilpasser driften til bæredygtighedsmål

Pressemeddelelse -

Falck tilpasser driften til bæredygtighedsmål

Falck har udgivet sin Sustainability Rapport 2019, der beskriver virksomhedens bæredygtighedsindsats og engagement i FNs Global Compact.

I januar 2019 underskrev Falck FNs Global Compact og forpligtede sig til at tilpasse virksomhedens strategier og drift til de universelle principper om menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption og til at arbejde for at fremme samfundsmæssige mål.

”Når vi er opmærksomme på, hvordan vi påvirker den sociale, miljømæssige og økonomiske udvikling, lægger vi særlig vægt på vores indflydelse på kundernes adgang til sundhed og de samfund, hvor vi opererer, de mennesker, vi beskæftiger, klima og miljøet omkring os, og vores medarbejderes, kunders og andre interessenters tillid, ”siger Falcks administrerende direktør Jakob Riis.

Falck har identificeret de verdensmål, hvor virksomheden kan bidrage mest: Verdensmål 3 (Sundhed og Trivsel), 8 (Anstændige jobs og økonomisk vækst), 13 (Klimaindsats) og 16 (Fred, retfærdighed og stærke institutioner).

”På den måde sikrer vi, at vi adresserer de globale udfordringer, der er tættest knyttet til Falcks forretning,” siger Jakob Riis.

”Det er vores ambition i de kommende år at definere projekter med fælles værdi sammen med vores forretningspartnere og kunder. Sådanne projekter vil gøre det muligt for os at have en positiv indvirkning på samfundet ud over vores egen virksomhed. ”

Du kan læse Falck’s Sustainability Report på www.falck.com

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Falcks kommunikationsafdeling på tlf. 7022 0307 eller comms@falck.com.


Om Falck
Vi er optagede af menneskers velvære og udmærker os ved at redde og forbedre livet for folk i nød. Dette har gjort Falck internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare.

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og har omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07