Gå til indhold
Falck skal sikre skotske lufthavne

Pressemeddelelse -

Falck skal sikre skotske lufthavne

Falck Fire Services UK skal levere redning og brandbekæmpelse til de internationale lufthavne i Glasgow og Aberdeen

Falcks brandvirksomhed i Storbritannien skal fra i dag levere redning og brandbekæmpelse til to store, skotske lufthavne. På verdensplan er Falck verdens førende udbyder af lufthavnsredning og brandbekæmpelse, og Falck har i forvejen en stærk britisk tilstedeværelse og stor erfaring inden for området. Det gør Falck til en naturlig samarbejdspartner for lufthavnene i både Aberdeen og Glasgow.

”Det er virkeligt gode nyheder, og vi er glade for at indgå et partnerskab med Glasgow og Aberdeen International Airports om at levere deres redning og brandbekæmpelse fremover,” siger Robert Peasgood, administrerende direktør for Falck Fire Services UK.

”Begge lufthavne har en stærk og vellykket redningstradition med de højeste standarder, som passer perfekt ind i vores omfattende erfaring med at levere tilsvarende brand- og sundhedsydelser. Vi ser frem til at arbejde sammen med holdene i Glasgow og Aberdeen og levere på deres langsigtede forretningsstrategi.”

Styrker konkurrenceevnen
Lufthavnsmarkedet i Storbritannien er ekstremt konkurrencepræget, og ledelserne i de to lufthavne har for at øge deres konkurrenceevne været gennem et detaljeret forarbejde for at sikre den mest bæredygtige forretningsmodel på lang sigt. Det har derfor været en kerneprioritet at finde en professionel markedsleder til at arbejde med på disse strategiske planer.

”På dette ekstremt udfordrende marked er vi nødt til hele tiden at være konkurrencedygtige for at sikre, at vi fortsat leverer den højeste kvalitet, som vores kunder forventer. Vores sikkerhedshistorik er fremragende, og samarbejdet med Falck om brand- og redningstjenester vil ikke kun sikre, at dette niveau opretholdes. Det giver også større muligheder for vores brandmænd, at vi får en dedikeret brand- og sundhedsudbyder fremadrettet, ” siger Derek Provan, administrerende direktør for AGS Airports, der ejer og administrerer Aberdeen og Glasgow lufthavne.

Falck begynder i lufthavnene i dag den 17. december og vil overtage de eksisterende ansatte i lufthavnenes brandvæsen som en del af aftalen.

”Vi ser frem til at byde det eksisterende personale velkommen til Falck-familien, hvor vi med brand- og sundhedsydelser inden for fx luftfart og petrokemi kan tilbyde medarbejdere en bred vifte af muligheder i Storbritannien og over resten af verden,” siger Robert Peasgood.

FAKTA
Falck Fire Services UK leverer brandbekæmpelse, sundhedsydelser, beredskabsplanlægning og sikkerhedstjenester på tværs af luftfart og kemiske, nukleare og energi-sektorer i hele Storbritannien.

Emner

Kategorier


Falck er internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare. Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07