Gå til indhold
Falck Healthcare støtter sund livsstil med kunstig intelligens i partnerskab med ledende healthtech selskab dacadoo

Pressemeddelelse -

Falck Healthcare støtter sund livsstil med kunstig intelligens i partnerskab med ledende healthtech selskab dacadoo

Falck Healthcare præsenterer senere i år et nyt digitalt sundhedsunivers i Norden.

Falck Healthcare er gået sammen med det globalt førende healthtech selskab dacadoo for at skabe et unikt, digitalt sundhedsunivers kaldet Falck Pulse. Falck Healthcare er den største udbyder af arbejdspladssundhedsydelser i Norden, og nu vil selskabet bruge anonymiserede sundhedsdata og personlig indsigt til at holde medarbejderne sunde og klar til arbejdsmarkedet.

"Med lanceringen af dette intelligente sundhedsunivers vil vi gøre medarbejderne i stand til at tage ansvar for deres egen sundhed. Det vil også gøre det muligt for os at tilbyde medarbejderne den rette hjælp i rette tid," siger Anette Damgaard, adm. direktør i Falck Healthcare.

Tidlig påvisning af sundhedsudfordringer

Falck Pulse vil give medarbejderne let adgang til både digitale og fysiske rådgivningsmøder med sundhedseksperter, hvis der opstår et behov for behandling. En solid viden om deres eget helbred er nødvendig for medarbejderne for at gøre det lettere for dem at forstå og også forebygge problemer i relation til livsstil, søvn, ernæring og endda det mentale helbred. dacadoo platformen er baseret på 300 millioner akkumulerede års anonymiserede, kliniske sundhedsdata, som hjælper Falck Pulse med at tilbyde vidensbaseret, individuel feedback og coaching. Gennem kunstig intelligens tilbyder platformen også digitale selvhjælpsprogrammer om søvn, kost, motion og stress, hvis det er nødvendigt.

“Løsningen giver en unik mulighed for tidligt at påvise udfordringer med medarbejdernes helbred, hvilket forebygger langtidssygdom og i sidste ende gør, at færre medarbejdere bliver uarbejdsdygtige,” forklarer Anette Damgaard.

“Dette vil naturligvis hjælpe den enkelte medarbejder, med arbejdsgiverne vil også drage fordel af færre sygedage, færre tilfælde med tab af arbejdsdygtighed, faldende omkostninger osv.”

En unik sundhedsløsning

dacadoo har global erfaring og mener, at partnerskabet med Falck giver en unik sundhedsløsning i Norden.

“Vi ser meget frem til dette værdifulde, strategiske partnerskab, hvor vi integrerer Falck Healthcares fysiske og psykiske sundhedsløsninger og dacadoos digitale platform,” siger Peter Ohnemus, adm. direktør i dacadoo.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Falcks Kommunikationsafd. +45 7022 0307.

Om Falck Healthcare

Falck Healthcare leverer sundhedsprogrammer til mere end tre millioner personer i Sverige, Danmark og Norge og yder mere end én million fysiske og psykologiske behandlinger om året.

Falck Healthcares kunder er forsikrings- og pensionsselskaber og private virksomheder, som tilbyder sundhedsløsninger til deres kunder og ansatte. Ydelserne omfatter konsultation, visitation og rådgivning i call centre og fysiske og psykologiske behandlinger. Gennem sine sundhedsprogrammer for medarbejdere hjælper Falck Healthcare med at reducere omkostningerne til sygdomsrelateret fravær og uarbejdsdygtighed.

Om dacadoo

Dacadoo er en global teknologivirksomhed og innovativ forretningspartner, som driver den digitale forandring på sundhedsområdet. dacadoo udvikler og driver en mobile-first digital sundhedsplatform, som hjælper folk til at leve sundere og mere aktive liv gennem en blanding af motiverende adfærdsvidenskabelige teknikker, online spil og sociale netværk samt kunstig intelligens og automatiseret coaching. Den digitale sundhedsplatform er tilgængelig på mere end 15 sprog og tilbydes som fuldt integreret white-label-løsninger eller integreret i virksomhedsløsninger via API.

For mere information, se www.dacadoo.com

Kontaktperson: Rogier Keemink, rogier.keemink@dacadoo.com

Kategorier


Om Falck
Vi er optagede af menneskers velvære og udmærker os ved at redde og forbedre livet for folk i nød. Dette har gjort Falck internationalt førende inden for ambulancetjenester og healthcare.

Gennem mere end 100 år har Falck samarbejdet med kommunale og nationale myndigheder med henblik på at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

Falck har aktiviteter i 30 lande og har omkring 30.000 medarbejdere.

Kontakt

Global Communications

Global Communications

Pressekontakt +45 70 22 03 07